SOBAT AMBYARRR wes wayahe nduwe omah Ki hlo ono omah murah, siapno duit 3 juta

SOBAT AMBYARRR wes wayahe nduwe omah 
Ki hlo ono omah murah, siapno duit 3 juta

SOBAT AMBYARRR wes wayahe nduwe omah Ki hlo ono omah murah, siapno duit 3 juta wae ! Ayo teko buktikke rene wae, mumpung preinan.. Solo Square 23-30 Desember 2019 Posisiku ngarep Matahari Ayo rene tak tunggu! Info lebih lanjut @rumahmurah_soloraya Sumber Berita

– WAIKI JAN AMBYARRR TENAN PROMONE!!! – Tanggal tuo ngene ki nek jajan rodo di r

-
WAIKI JAN AMBYARRR TENAN PROMONE!!!
-
Tanggal tuo ngene ki nek jajan rodo di r

– WAIKI JAN AMBYARRR TENAN PROMONE!!!🤤🔥 – Tanggal tuo ngene ki nek jajan rodo di rem sek ya lur, ben duite awet tekan akhir bulan 😂 tapi tenang wae lur, ki aku enek referensi dinggo koe sing pengen jajan ENAK tapi MURAH!!😍🤟 koyo aku iki wingi bar mampir neng nggon @killingmie 😁 sing marai aku [baca…]