– AWAN AWAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEGER DISEK KI LUR!!! – Koyo aku iki bar gole

-
AWAN AWAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEGER DISEK KI LUR!!!
-
Koyo aku iki bar gole

– AWAN AWAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEGER DISEK KI LUR!!!🤤 – Koyo aku iki bar golek cemilan buah seger neng nggone @ceria_foodnbeverages 🤤 aku wingi pesen neng kene mergo neng kene ki nyediakne varian menu buah sing seger seger lur, enek Buah Potong Premium, Mangga Acar, Es Mojito dengan berbagai varian rasa 🤤 kuomplit [baca…]

– BENGI BENGI NYEMIL KRUPUK KULIT MANTUL TENAN KI!!! – Koyo aku ki lho gawene la

-
BENGI BENGI NYEMIL KRUPUK KULIT MANTUL TENAN KI!!!
-
Koyo aku ki lho gawene la

– BENGI BENGI NYEMIL KRUPUK KULIT MANTUL TENAN KI!!!🤤 – Koyo aku ki lho gawene langganan golek cemilan neng nggone @gulingmicin lur, neng kene ki special dodolan cemilan krupuk kulit sapi dengan varian rasa dan bentuk sing unik banget lur, hapie bentuke koyo guling tenan je!!! wakeh tenan isine lur 😭😭😭 dan sing genah nek [baca…]

WAH AWAN AWAN MANGAN GEPREK ENAK TENAN KI MESTI – Koyo aku ki mau bar pesen gep

WAH AWAN AWAN MANGAN GEPREK ENAK TENAN KI MESTI 
-
Koyo aku ki mau bar pesen gep

WAH AWAN AWAN MANGAN GEPREK ENAK TENAN KI MESTI 🤤 – Koyo aku ki mau bar pesen geprek neng nggone @geprekchiki lur, neng kene ki special dodolan geprek dengan topping beraneka macam, enek mozzarella, sambel matah, Saus BBQ, Saus Keju, trus yo enek indomie ayam geprek barang lho lur 🤤 pokoke komplit banget🤤 – 🔰 [baca…]

– BAKNEN NEK CFD PREI KI SING DODOLAN YO JIK TETEP ENEK YA LUR – Aku mau kaget

-
BAKNEN NEK CFD PREI KI SING DODOLAN YO JIK TETEP ENEK YA LUR 
-
Aku mau kaget

– BAKNEN NEK CFD PREI KI SING DODOLAN YO JIK TETEP ENEK YA LUR 😂 – Aku mau kaget lur, jarene CFD prei, lha kok pas lewat ngarep sriwedari jentrek jentrek wong dodol makanane jik tetep wakeh banget 😂 wayoikiiii cocok tenan nggo pasukan madang koyo aku, ra nganggo suwe langsung tak sendekne pitku mampir [baca…]

– WAH AWAN AWAN MANGAN GEPREK ENAK TENAN KI MESTI – Koyo aku ki mau bar pesen g

-
WAH AWAN AWAN MANGAN GEPREK ENAK TENAN KI MESTI 
-
Koyo aku ki mau bar pesen g

– WAH AWAN AWAN MANGAN GEPREK ENAK TENAN KI MESTI 🤤 – Koyo aku ki mau bar pesen geprek neng nggone @geprekchiki lur, neng kene ki special dodolan geprek dengan topping beraneka macam, enek mozzarella, sambel matah, Saus BBQ, Saus Keju, trus yo enek indomie ayam geprek barang lho lur 🤤 pokoke komplit banget🤤 – [baca…]

– HAWANE PANAS TENAN, MANGAN GONGSO SEK BEN TAMBAH GOBYOSS!!! – Koyo aku ki mau

-
HAWANE PANAS TENAN, MANGAN GONGSO SEK BEN TAMBAH GOBYOSS!!!
-
Koyo aku ki mau

– HAWANE PANAS TENAN, MANGAN GONGSO SEK BEN TAMBAH GOBYOSS!!!🔥 – Koyo aku ki mau bar golek kenikmatan neng nggone gongsone @warunggongso , mesti hampir kabeh wong solo wes tau njajal, ha pie cabange saiki tersebar neng ngendi ngendi je, tur yo iso di pesen lewat aplikasi gojek/grab 😍 – Masalah roso?tentune nggone @warunggongso ki [baca…]

– SUMPAH JAJANANE NENG KENE MONCOR TENAN LUR!!! – Panggone neng lur, aku wingi

-
SUMPAH JAJANANE NENG KENE MONCOR TENAN LUR!!!
-
Panggone neng  lur, aku wingi

– SUMPAH JAJANANE NENG KENE MONCOR TENAN LUR!!!🤤 – Panggone neng @jumbohomeware lur, aku wingi mampir mrene ki mergo jarene jajanane pepak banget, dan regane terjangkau kabeh lur 😍 eitsss ora gur kui tok lur, baknen neng kene ki yo lagi enek UNDIAN BERHADIAH MOTOR lho!!!😍 ASHIAPP mantul tenan ki!!😍 – 🔰 FYI wingi pas [baca…]

– SORE SORE NONGKRONG SAMBIL NYEMIL SOMAY MANTUL BANGET KI LUR!!! – Koyo aku ki

-
SORE SORE NONGKRONG SAMBIL NYEMIL SOMAY MANTUL BANGET KI LUR!!!
-
Koyo aku ki

– SORE SORE NONGKRONG SAMBIL NYEMIL SOMAY MANTUL BANGET KI LUR!!!🤤🔥 – Koyo aku ki mau bar jajan siomay karo ndoro putriku neng Food Festival Solo Baru lur, tekan nggone ki mau aku langsung mampir neng nggone @siomay_teh_wiwid lur 🤤 aku ki mau mampir mrene mergo penasaran banget karo rasane lur, ha pie jarang tenan [baca…]

– AWAN AWAN MANGAN SOP IGA MURAH MERIAH DISEK WAE KI LUR!!! – Awan wingi aku age

-
AWAN AWAN MANGAN SOP IGA MURAH MERIAH DISEK WAE KI LUR!!!
-
Awan wingi aku age

– AWAN AWAN MANGAN SOP IGA MURAH MERIAH DISEK WAE KI LUR!!!🤤🤟 – Awan wingi aku agendane golek makan siang karo adikku lur, neng nggon daerah UMS, tepate neng nggone @boskembardeplokdangongso , sing marai aku mampir mrene ki mergo penasaran karo Sop Igane sing murah meriah lur, hapie Sop Iga semene gedene gur 25K tok [baca…]

– SORE SORE MAKAN SIOMAY BIAR TAMBAH BOHAYYYY – Koyo aku ki mau bar jajan sioma

-
SORE SORE MAKAN SIOMAY BIAR TAMBAH BOHAYYYY 
-
Koyo aku ki mau bar jajan sioma

– SORE SORE MAKAN SIOMAY BIAR TAMBAH BOHAYYYY 🤤🤟 – Koyo aku ki mau bar jajan siomay karo ndoro putriku neng Food Festival Solo Baru lur, tekan nggone ki mau aku langsung mampir neng nggone @siomay_teh_wiwid lur 🤤 aku ki mau mampir mrene mergo penasaran banget karo rasane lur, ha pie jarang tenan lho lur [baca…]

– TANGGAL ENOM ENAKE NGGOLEK CEMILAN SEK WAE KI – Koyo aku wingi bar nggolek ce

-
TANGGAL ENOM ENAKE NGGOLEK CEMILAN SEK WAE KI 
-
Koyo aku wingi bar nggolek ce

– TANGGAL ENOM ENAKE NGGOLEK CEMILAN SEK WAE KI 🤤 – Koyo aku wingi bar nggolek cemilan cremne puff neng neng nggon @lacremepuff.soloparagon lur 😁 ki wingi awan aku mampir mrene mergo pas lewat kok ketok lucu lucu creme puff e 😍 WIDIHHH MANTULLSSS, sing durung mudeng @lacremepuff.soloparagon dodol opo wae tak jelaske singkat lur, [baca…]

– WADUDUHHHH MALEM MINGGU ASOYYY PALING ENAK MAKAN SOMAY!!! – Koyo aku ki mau ba

-
WADUDUHHHH MALEM MINGGU ASOYYY PALING ENAK MAKAN SOMAY!!!
-
Koyo aku ki mau ba

– WADUDUHHHH MALEM MINGGU ASOYYY PALING ENAK MAKAN SOMAY!!!🤤 – Koyo aku ki mau bar jajan siomay karo ndoro putrine neng Food Festival Solo Baru lur, tekan nggone ki mau aku langsung mampir neng nggone @siomay_teh_wiwid lur 🤤 aku ki mau mampir mrene mergo penasaran banget karo rasane lur, ha pie jarang tenan lho lur [baca…]