– PANAS PANAS GOLEK RUJAK ES KRIM SEK WAE KI ENAKE – Koyo aku ki mau bar tuku r

-
PANAS PANAS GOLEK RUJAK ES KRIM SEK WAE KI ENAKE 
-
Koyo aku ki mau bar tuku r

– PANAS PANAS GOLEK RUJAK ES KRIM SEK WAE KI ENAKE 🤤 – Koyo aku ki mau bar tuku rujak es krim neng nggone RUJAK ES KRIM MAS DIKA BATURAN 😍 sing special neng kene ki rujak e made by order dan dijamin fresh tenan buahe lur 😍🤤 dan selain kui koe isoh obo tingkat [baca…]

. WADAWWW TANGGAL TUO NYAWANG KOYO NGENE AKU YO NGGAK KUAT!!! . Yo iki lur, sala

.
WADAWWW TANGGAL TUO NYAWANG KOYO NGENE AKU YO NGGAK KUAT!!!
.
Yo iki lur, sala

. WADAWWW TANGGAL TUO NYAWANG KOYO NGENE AKU YO NGGAK KUAT!!!🤤 . Yo iki lur, salah satu warung seafood sing wajib banget mbok jajal, panggone neng nggone @podo_moro_seafood_dan_ayam lur 😍 aku mrene ki mergo jare testimonine konco koncoku selain regane murah, rasane yo enak, tur PORSINE AKEH BANGET!!!😍 . Jyan tenan og, pas pesen mrene [baca…]

. SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE KI ENAKE . Koyo aku ki mau bar golek Roti Pan

.
SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE KI ENAKE 
.
Koyo aku ki mau bar golek Roti Pan

. SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE KI ENAKE 🤤 . Koyo aku ki mau bar golek Roti Panggang Kukus neng ngone @rotipakubulibul , dadi neng kene ki nyediakne roti paku (panggang & kukus) isine macem macem varian rasa topping, enek rasa buah buahan koyo srikaya, strawberry, enek rasa cokelat, tiramisu, chocomaltine, trus enek sing [baca…]

. OPO AKU KUDU DADI INDOMIE SEK BEN DADI SELERAMU TO JUM JUM . Yo iki salah sij

.
OPO AKU KUDU DADI INDOMIE SEK BEN DADI SELERAMU TO JUM JUM 
.
Yo iki salah sij

. OPO AKU KUDU DADI INDOMIE SEK BEN DADI SELERAMU TO JUM JUM 😭 . Yo iki salah siji makanan sing selalu enek pas jam jam rawan ngeleh ngene ki 😂 ha pie selain murah, gawene gampang tenan jee, koe ra kudu pinter masak yen pas nggawe lur 😂🤟 . Babakan roso mesti hampir kabeh [baca…]

. AWALI HARIMU DENGAN SARAPAN LUR!!! . Koyo aku ki wingi lur, bar mampir sarapan

.
AWALI HARIMU DENGAN SARAPAN LUR!!!
.
Koyo aku ki wingi lur, bar mampir sarapan

. AWALI HARIMU DENGAN SARAPAN LUR!!!🔥 . Koyo aku ki wingi lur, bar mampir sarapan neng nggon @pawon.omahkoe lur 😍 aku mampir mrene mergo di rekomendasikne koncoku jarene pepak tenan masakane, dan sing genah rasane nyuss kabeh lur 🤤 . Pas tekan nggone wingi kaget aku lur, panggone jembar tenan je, enek pendopo joglone, trus [baca…]

“Pa, aku mau kuliah jurusan matematika ya”, “Sudah, kamu masuk jurusan bisnis aj

"Pa, aku mau kuliah jurusan matematika ya", "Sudah, kamu masuk jurusan bisnis aj

“Pa, aku mau kuliah jurusan matematika ya”, “Sudah, kamu masuk jurusan bisnis aja” ° Sering mendapati percakapan seperti itu? Orang tua pasti menginginkan yang terbaik bagi putra/putri-nya, namun kadang kita tidak sadar sudah sering memaksakan kehendak pada anak. Lalu berakhir dengan anak yang menjalani studi karena terpaksa, atau terjadi konflik kecil antara anak dan orang [baca…]

Yakin kamu gak mau main ke Wonogiri? Sini aku tunjukin pesona keindahan Kota Gap

Yakin kamu gak mau main ke Wonogiri? Sini aku tunjukin pesona keindahan Kota Gap

Yakin kamu gak mau main ke Wonogiri? Sini aku tunjukin pesona keindahan Kota Gaplek. . . 📍Watu Cenik, Wonogiri . . 🔄@irfanftkh10 . . #solohits #soloinfo #soloviral #soloupdate #visitsurakarta #visitsolo #visitjawatengah #wisatajateng #wisatasurakarta #wisatasolo #surakartakita #surakarta #dolanjateng #dolansolo #dolansurakarta #dolanwonogiri #solopunya #jelajahsolo #wonogiri #watucenik #explorewonogiri #indotravel #mytripmyadventure Sumber Berita

– SARAPAN SARAPAN, SARAPAN ENAK RA KUDU LARANG LUR!!! – Koyo aku wingi bar golek

-
SARAPAN SARAPAN, SARAPAN ENAK RA KUDU LARANG LUR!!!
-
Koyo aku wingi bar golek

– SARAPAN SARAPAN, SARAPAN ENAK RA KUDU LARANG LUR!!!😍 – Koyo aku wingi bar golek sarapan neng nggon daerah UMS lur, tepate neng nggon Warung Nasi Padang Murah @padangmurahindonesia 😍 sing marai aku tertarik mrene ki rego menune terjangkau kabeh lur, ha pie paling murah ki regane gur 3500 tok, dan sing paling larang gur [baca…]

– BAR KUDANAN NAMPIR NYUKI SEK WAE LUR!!! – Gloooo, koyo aku ki lho bar mampir g

-
BAR KUDANAN NAMPIR NYUKI SEK WAE LUR!!!
-
Gloooo, koyo aku ki lho bar mampir g

– BAR KUDANAN NAMPIR NYUKI SEK WAE LUR!!!🤤 – Gloooo, koyo aku ki lho bar mampir golek kehangatan neng nggone @kakkoii_id lur 😍 neng kene ki All You Can Eat sing paling komplit banget neng kota Solo lur 😍 hapie sak mben aku mrene ki mesti rame polll 😍 maklum lur, dinggo ukuran all you [baca…]

. WALAH UDAN MENEH LUR, NYEMIL DIMSUM NAK TENAN KI!!! . Koyo aku ki mau bar gole

.
WALAH UDAN MENEH LUR, NYEMIL DIMSUM NAK TENAN KI!!!
.
Koyo aku ki mau bar gole

. WALAH UDAN MENEH LUR, NYEMIL DIMSUM NAK TENAN KI!!!🤤 . Koyo aku ki mau bar golek dimsum neng nggone @dimsum.soc.tipes lur 🤤 . Eitsss ora gur kui lur, @dimsum.soc saiki yo ngetokne menu menu anyare lho lur, enek Kai Ca, Ceker Ayam, Lumpia Goreng/Rebus, Bakpao, Hakau Udang, Siomay Ayam, Bubur lan sak panunggale lur [baca…]

. HARI PERTAMA MAKARYO OJO LALI SARAPAN YA LUR . Koyo aku ki wingi lur bar gole

.
HARI PERTAMA MAKARYO OJO LALI SARAPAN YA LUR
.
Koyo aku ki wingi lur bar gole

#kulinerBPJS . HARI PERTAMA MAKARYO OJO LALI SARAPAN YA LUR😁 . Koyo aku ki wingi lur bar golek sarapan neng warung masakan jawa andalanku 😁 . Ki wingi sarapane neng nggon daerah Pom Bensin Sambeng Depok lur, tepate nggone warung Bu Sri 😁 neng kene modele ki masakan jawa dan uakeh banget lawuhe, iso milih [baca…]

. UDAN UDAN GOLEK BAKSO SEK WAE KI ENAKE . Koyo aku ki mau bar golek makan sian

.
UDAN UDAN GOLEK BAKSO SEK WAE KI ENAKE 
.
Koyo aku ki mau bar golek makan sian

. UDAN UDAN GOLEK BAKSO SEK WAE KI ENAKE 🤤 . Koyo aku ki mau bar golek makan siang neng nggone @kedai_bakso_oshin lur 😍 Ndelalah ki mau aku pas mrene ki lagi enek PROMO DISKON 15% khusus PAKET BAKSO OSHIN 2 lur 😍 wadaww mantullss 🤤 seko tampilane marai kemecer tenan lur😍 ha pie pas [baca…]