PERSEMBAHAN. Terimakasih Kepada Rektor UNS Bapak Ravik Karsidi yang aku lupa Ge

PERSEMBAHAN.

Terimakasih Kepada Rektor UNS Bapak Ravik Karsidi yang aku lupa Ge

PERSEMBAHAN. Terimakasih Kepada Rektor UNS Bapak Ravik Karsidi yang aku lupa Gelarnya , Maaf ya Pak, dan Terimakasih juga buat Pembimbingku Bapak Dr. Yuyun Estriyanto Mpd., MT., dan Bu Nyenyep Sri Wardani yang Gelarnya Panjang Banget aku juga lupa, kalian pembimbingku yang Selalu Sabar membimbingku hingga akhirnya aku wisuda di semester 13. Terimakasih Juga Buat [baca…]

• PERSEMBAHAN. . Terimakasih Kepada Rektor UNS Bapak Ravik Karsidi yang aku lupa

• PERSEMBAHAN. . Terimakasih Kepada Rektor UNS Bapak Ravik Karsidi yang aku lupa Gelarnya , Maaf ya Pak, dan Terimakasih juga buat Pembimbingku Bapak Dr. Yuyun Estriyanto Mpd., MT., dan Bu Nyenyep Sri Wardani yang Gelarnya Panjang Banget aku juga lupa, kalian pembimbingku yang Selalu Sabar membimbingku hingga akhirnya aku wisuda di semester 13. . [baca…]

. NGECILSS DULU YOKKK, MUMPUNG HAWANE ADEM!! . Koyo aku ki mau bar ngecils, alia

.
NGECILSS DULU YOKKK, MUMPUNG HAWANE ADEM!!
.
Koyo aku ki mau bar ngecils, alia

. NGECILSS DULU YOKKK, MUMPUNG HAWANE ADEM!!😍 . Koyo aku ki mau bar ngecils, alias golek cilok neng nggon Solo Paragon Mall lur 😁 aku ki mau mrene mergo lagi kepengen banget njajal salah siji jajanan anyar sing jare rasane endolita banget 🤤 panggone neng nggone @ocilcorner lur 😍 dadi neng kene ki special dodolan [baca…]

. UDAN UDAN ADEM MANGAN SEGO GORENG BABAT SEK WAE KI ENAKE!!! . Yo koyo aku iki

. UDAN UDAN ADEM MANGAN SEGO GORENG BABAT SEK WAE KI ENAKE!!!🤤 . Yo koyo aku iki mau bar golek mangan sego goreng babat neng daerah sondakan, tepate neng nggone Nasi Goreng Mbah Soleh lur, neng kene ki nasi gorenge special lur 😍 soale masake nganggo bumbu khas rempah, dadi dijamin rasane lain daripada yang [baca…]

– BAR UDAN UDAN ENAKE NGOCOK SEK WAE LUR!!! – Koyo aku ki wingi bar mbakso kocok

-
BAR UDAN UDAN ENAKE NGOCOK SEK WAE LUR!!!
-
Koyo aku ki wingi bar mbakso kocok

– BAR UDAN UDAN ENAKE NGOCOK SEK WAE LUR!!!🤤 – Koyo aku ki wingi bar mbakso kocok karo ngguling ayam neng nggone @thejagongan Sriwedari lur, dadi neng kene ki dodolan 2 macam varian menu lur, enek Bakso Kocok karo Ayam Guling lur 😍 nek ndelok seko proses nggawene bakso kocoke sih mirip banget karo proses [baca…]

. BAR JUMATAN ENAKE GOLEK SEMPOL SEK WAE KI LUR!!! . Koyo aku iki bar golek semp

.
BAR JUMATAN ENAKE GOLEK SEMPOL SEK WAE KI LUR!!!
.
Koyo aku iki bar golek semp

. BAR JUMATAN ENAKE GOLEK SEMPOL SEK WAE KI LUR!!!🤤 . Koyo aku iki bar golek sempol neng nggone @sempolsolo , neng kene ki sing marai unik sempole di baluri telur kopyok sing kandel tenan lur jan marai kemecer banget 🤤 opo neh sempole ki murah banget regane gur SEWU tok lur 😍 selain kui [baca…]

– HAWANE ADEM I PALING SEGER MANGAN SUKI SEK LUR!!! – Gloooo, koyo aku ki lho ba

-
HAWANE ADEM I PALING SEGER MANGAN SUKI SEK LUR!!!
-
Gloooo, koyo aku ki lho ba

– HAWANE ADEM I PALING SEGER MANGAN SUKI SEK LUR!!!🤤 – Gloooo, koyo aku ki lho bar mampir golek kehangatan neng nggone @kakkoii_id lur 😍 neng kene ki All You Can Eat sing paling komplit banget neng kota Solo lur 😍 hapie sak mben aku mrene ki mesti rame polll 😍 maklum lur, dinggo ukuran [baca…]

. JAJAN ENAK RA KUDU LARANG LUR!! . Yo koyo aku ngene ki, nek wes wayahe makan s

. JAJAN ENAK RA KUDU LARANG LUR!!😍 . Yo koyo aku ngene ki, nek wes wayahe makan siang mesti bingung golek jujukan nggon mangan sing murah, enak dan porsine wakeh 😭 . Tapi tenang lur, saiki aku wes ndue jujukan nggo pesen makan siang sing ngirit, porsine akeh, dan tentune rasane wenakkkk 🤤 panggone neng [baca…]

– HAWANE ADEM MBLEDUK ENAKE MBAKSO SIK LUR!!! – Koyo aku ki mau bar nunut ngeyup

– HAWANE ADEM MBLEDUK ENAKE MBAKSO SIK LUR!!!🔥 – Koyo aku ki mau bar nunut ngeyup karo mbakso sek neng nggone @thejagongan Sriwedari lur, dadi neng kene ki dodolan 2 macam varian menu lur, enek Bakso Kocok karo Ayam Guling lur 😍 nek ndelok seko proses nggawene bakso kocoke sih mirip banget karo proses gawene [baca…]

• Haloo kakk, nih aku kasih tau produk best seller banget untuk semua kalangan f

• Haloo kakk, nih aku kasih tau produk best seller banget untuk semua kalangan facemist saffron @byrr.beaute dan testinya juga udah banyak banget loh😉,praktis dan hemat pastinya,, solusi wajah tetap fresh & glow.. . Bahannya💯% organic . Saffron 100% handmade dibuat dari putik bunga saffron Khasmir kualitas terbaik,saffron dikenal sbg rempah termahal di dunia,dicampur dgn [baca…]

. JUMAT BERKAH, SARAPAN SOTO GRATIS!!! . Ndek ingi critane aku bar golek sarapan

.
JUMAT BERKAH, SARAPAN SOTO GRATIS!!!
.
Ndek ingi critane aku bar golek sarapan

. JUMAT BERKAH, SARAPAN SOTO GRATIS!!!😍🤟 . Ndek ingi critane aku bar golek sarapan neng daerah pasar legi lur, tepate neng soto sumur 😍 neng kene ki dodolane enek soto ayam karo soto sapi lur, dan sing special neng kene ki koe iso tambah topping paru, babat, jantung, pokoke bangsane berbagai macam jerohan lur 😍 [baca…]