– ADUHHHH SYAHDU BANGET TEMPATNYA LUR!!! – Wahai kaum jomblowan dan jomblowati,

-
ADUHHHH SYAHDU BANGET TEMPATNYA LUR!!!
-
Wahai kaum jomblowan dan jomblowati,

– ADUHHHH SYAHDU BANGET TEMPATNYA LUR!!!😍 – Wahai kaum jomblowan dan jomblowati, saiki neng Solo enek panggon nongkrong kopi anyar sing syahdu banget lho, tepate neng @tanaku.kopi ngarep Parahita Mangkunegaran 😍 – Neng kene ki model konsep tempate enek indoor karo outdoor lur, nek sing Outdoor ki panggone di model ala ala garden, dan full [baca…]