. HAWANE ADEM ADEM NGENE KI ENAKE GOLEK PANGGON NONGKRONG SEK WAE LUR!!! . Pangg

.
HAWANE ADEM ADEM NGENE KI ENAKE GOLEK PANGGON NONGKRONG SEK WAE LUR!!!
.
Pangg

. HAWANE ADEM ADEM NGENE KI ENAKE GOLEK PANGGON NONGKRONG SEK WAE LUR!!!😍 . Panggone neng nggon @theparksolo_official lur, dadi neng @theparksolo_official saiki enek Coffe Lounge lho lur, panggone neng Lantai Dasar Central Park 😁 neng kene ki emang konsep panggone di gawe rodo bedo lur, semacam Work Space sing isoh dinggo nongkrong barang 😁 [baca…]

. SEKESUK HAWANE ADEM TENAN YA LUR . Marai blangkemen pengen ngemil, yo koyo ak

. SEKESUK HAWANE ADEM TENAN YA LUR 😭 . Marai blangkemen pengen ngemil, yo koyo aku ki mau bar golek cemilan Tahu Aci neng nggon mburi Stadion Manahan lur, ki mau teko nggone terpantau rame rame lancar 😁 . Yen seko tampilane jane yo mirip tahu goreng pada umume lur, yo mung sing mbedakne iki [baca…]

. UDAN UDAN ADEM MANGAN SEGO GORENG BABAT SEK WAE KI ENAKE!!! . Yo koyo aku iki

. UDAN UDAN ADEM MANGAN SEGO GORENG BABAT SEK WAE KI ENAKE!!!🤤 . Yo koyo aku iki mau bar golek mangan sego goreng babat neng daerah sondakan, tepate neng nggone Nasi Goreng Mbah Soleh lur, neng kene ki nasi gorenge special lur 😍 soale masake nganggo bumbu khas rempah, dadi dijamin rasane lain daripada yang [baca…]

– HAWANE ADEM I PALING SEGER MANGAN SUKI SEK LUR!!! – Gloooo, koyo aku ki lho ba

-
HAWANE ADEM I PALING SEGER MANGAN SUKI SEK LUR!!!
-
Gloooo, koyo aku ki lho ba

– HAWANE ADEM I PALING SEGER MANGAN SUKI SEK LUR!!!🤤 – Gloooo, koyo aku ki lho bar mampir golek kehangatan neng nggone @kakkoii_id lur 😍 neng kene ki All You Can Eat sing paling komplit banget neng kota Solo lur 😍 hapie sak mben aku mrene ki mesti rame polll 😍 maklum lur, dinggo ukuran [baca…]

– HAWANE ADEM MANGAN AYAM GEPREK WENAK TENAN KI!!! – Sopo sing wes lengganan nen

-
HAWANE ADEM MANGAN AYAM GEPREK WENAK TENAN KI!!!
-
Sopo sing wes lengganan nen

– HAWANE ADEM MANGAN AYAM GEPREK WENAK TENAN KI!!!🤤 – Sopo sing wes lengganan neng nggone @geprekchiki ??🤤 menurutku iki salah satu warung ayam geprek sing patut banget mbok jajal lur 🤤 soale selain rasane wenak, regane yo murah tenan lur 🤤 dan sing marai special neng nggone @geprekchiki ki dadi neng kene ki special [baca…]

– HAWANE ADEM MBLEDUK ENAKE MBAKSO SIK LUR!!! – Koyo aku ki mau bar nunut ngeyup

– HAWANE ADEM MBLEDUK ENAKE MBAKSO SIK LUR!!!🔥 – Koyo aku ki mau bar nunut ngeyup karo mbakso sek neng nggone @thejagongan Sriwedari lur, dadi neng kene ki dodolan 2 macam varian menu lur, enek Bakso Kocok karo Ayam Guling lur 😍 nek ndelok seko proses nggawene bakso kocoke sih mirip banget karo proses gawene [baca…]

. ADEM ADEM MANGAN MIE NYEMEK SUPER PEDAS SEK LUR!!!! . Panggone neng nggone Wed

.
ADEM ADEM MANGAN MIE NYEMEK SUPER PEDAS SEK LUR!!!!
.
Panggone neng nggone Wed

. ADEM ADEM MANGAN MIE NYEMEK SUPER PEDAS SEK LUR!!!!🔥🔥🔥 . Panggone neng nggone Wedangan Special Pedas Pak Tres lur 😁 Sing Special neng wedangane iki masakane ki dudu sego kucing lur, tapi mie nyemek, karo nasi goreng, dan kabeh masakane ki SUPER PEDAS 🔥 . 🍽 FIRST BITE MIE NYEMEK SUPER PEDAS Kuahe PEDES [baca…]

. WAH HAWANE ADEM GOLEK ROTI TOAST SEK WAE LUR, MUMPUNG PROMO BELI 1 GRATIS 1!!!

.
WAH HAWANE ADEM GOLEK ROTI TOAST SEK WAE LUR, MUMPUNG PROMO BELI 1 GRATIS 1!!!

. WAH HAWANE ADEM GOLEK ROTI TOAST SEK WAE LUR, MUMPUNG PROMO BELI 1 GRATIS 1!!!😍 . Edisi mbaleni jajan jiwa toast e neng @kopijanjijiwa.soloparagon mumpung ijik enek promo menarik neng tanggal tuo ki, cocok banget kan? Promone BELI 1 varian toast apapun GRATIS 1 es kopi/es coklat 🤤 wadaaawww bakal dowo tenan iki antrine, [baca…]

• Howone adem udan terus paling cocok maem timlo. Iki lur Timlo lenggananku lur

• Howone adem udan terus paling cocok maem timlo. Iki lur Timlo lenggananku lur, timlo Mbak tiek jenenge, panggone ning tipes, nek awakmu soko lotte ke utara sitik nko kanan jalan enek cucian mobil & timlo mbak tiek ning kono panggone. timlo mbak tiek iki rasane paling masukk menurutku lur enak komplit kuah e yo [baca…]

. HAWANE ADEM MANGAN SEGO SAMBEL MERCON SEK WAE KI ENAKE . Glooo koyo aku ki ma

. HAWANE ADEM MANGAN SEGO SAMBEL MERCON SEK WAE KI ENAKE 🤤 . Glooo koyo aku ki mau lur, bar nyelakne mampir golek sego sambel mercon neng nggone @racebowl.id , aku lengganan mrene ki mergo selain regane murah, rosone kui lho lur, wenak tenan, khas banget bumbune 🤤 opo neh kabeh menune neng kene ki [baca…]

TSHIRT STRIP + KOLOR MURAH, cuman ada di Kaos strip yg bahannya adem, nggak lu

TSHIRT STRIP + KOLOR MURAH, cuman ada di @skapride_apparel Kaos strip yg bahannya adem, nggak luntur, kualitas premium dan dijamin paling murah🤗🥳 💰 Start form 20k ☎ Order whatsapp 0896-7124-1118 🚚 Gojek/Grab/COD/JNE/J&T Langsung cuss kepoin aja 👇🏼👇🏼👇🏼 @skapride_apparel @skapride_apparel @skapride_apparel #kaosstrip #kaosstripe #kaossanur #kaosgaris #kaos #kaosgarismurah #kaosstripemurah #kaosstripmurah #stripemurah #stripmurah #kaossolomurah #kaossolo #kaosgarisgaris #kaosgarismurah #kaosstripesolo [baca…]

– SEDINO HAWANE ADEM TENAN YA LUR, GOLEK SATE COCOK TENAN KI!!! – Yo iki sate ay

-
SEDINO HAWANE ADEM TENAN YA LUR, GOLEK SATE COCOK TENAN KI!!!
-
Yo iki sate ay

– SEDINO HAWANE ADEM TENAN YA LUR, GOLEK SATE COCOK TENAN KI!!!😍 – Yo iki sate ayam ponorogo andalanku Sate Ponorogo Pak Mangun 😍, aku langganan mrene ki mergo nek menurutku selain daginge gedi gedi, rosone yo enak, tur regane murah tenan ki lur 😍 – Aku wingi mampire neng nggon cabange sing neng Selatan [baca…]