. SARAPAN PECEL KEDIRI MANTUL NIH KAYAKNYA . Pang… | Info Kuliner Solo Terbaru Trending Murah Rame Mantap

.
SARAPAN PECEL KEDIRI MANTUL NIH KAYAKNYA 😍
.
Panggone iki neng nggon shelter barat manahan lur, tepate neng nggon depot makan kediri jawa timur 😁 neng kene ki special banget menune, enek nasi pecel, nasi tumpang, nasi rawon, karo nasi soto lur 😍 pokoke cocok banget iki dinggo referensi panggon sarapanmu lur 😁
.
Nek iki mau aku pesene nasi pecel kediri lur, seko tampilane ketok YOI banget 😍 tak absen isine enek sayur mlanding, daun pepaya, kemangi, kering tempe, serundeng, rajangan timun, karo perkedel trus di wenehi karo peyek kacang ijo 😍 wuahhh mantulsss tenan, sak porsi iki dijamin marai warek + sehat tenan lur 🤤
.
🍽 FIRST BITE NASI PECEL KEDIRI
Nasine pulen tenan lur, trus menurutku sing marai special ki sambel kacange lur, sambel kacange ki gurih gurih pedes, bedo banget karo sambel kacang pecel sing biasane di dol neng solo 🤤 rasane sambel kacange kk soft banget, di padukan karo sayur+serundeng+kering tempe ki balance banget, opo neh enek rajangan timun karo kemangine lur, dadi tambah seger tenan rasane 🤤
.
🚀 Wes monggo langsung agendakne mrene wae lur, kapan meneh ki iso ngicipi pecel dengan sensasi berbeda 😁 pokoke sing wes tau nyobo ojo lali tulis review singkatmu neng kolom komentar utowo sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG mimin @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
.
🏠 NASI PECEL KEDIRI
🔰 SHELTER BARAT MANAHAN, SELATAN BUBUR SEKAWAN
⏰ BUKA JAM 06.00-HABIS
.
💰 NASI PECEL KEDIRI KOMPLIT = Rp. 12.000,-
.
#kulinernengsolo

Sumber Berita