. MIE NJERIT??? WAH PARAH, DARI NAMANYA AJA UDAH K… | Info Kuliner Solo Terbaru Trending Murah Rame Mantap

.
MIE NJERIT???😍 WAH PARAH, DARI NAMANYA AJA UDAH KLIATAN BANGET NIH KALAU MIE NYA PASTI PEDES BANGET 😍
.
Yaps tepate neng nggon @mienjeritsolo lur, iki warunge lagi bukak sekitar 5 bulanan, dan menurutku sing marai special neng kene ki masakane serba pedes kabeh 😍 EITSSS tenanggg, misal koe ora doyan pedes yo isoh pesen menu sing original lur 😁
.
Aku wingi pesene rodo akeh lur, maklum udan udan ki gawane gur ngeleh terus je😭
.
🍽 FIRST BITE MIE SAMYANG
Wuah mie ne ki wenak banget lur, teksture mie ne mirip koyo spaghetti, dan sing tak senengi ki bumbune wenak tenan lur, soale ngresep tenan tekan njero mie ne, gurih manis pedes 🀀😍 dijamin marai HUHAHHH dan NAGIH😍
.
πŸš€ Wes langsung agendakne TKP wae lur, kapan neh isoh ngicipi model mie sing bumbune ngresep koyo ngene 😍 pokoke sing wes nyobo ojo lali tulis reviewne neng kolom komentar ya lur, utowo sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG mimin ya 😁 salam MADANG!!πŸ”₯ #madanglur
.
🏠 MIE NJERIT @mienjeritsolo
πŸ”° ROTI MAHKOTA KE BARAT 200M, WARUNGE UTARA JALAN, SEBELUM SMA AL FIRDAUS
⏰ BUKA JAM 10.00-21.00 WIB
⏰ HARI SABTU BUKA JAM 10.00-22.00 WIB
.
πŸ’° Mie Original = 10K
πŸ’° Mie Spesial = 11K
πŸ’° Mie Crispy = 11K
πŸ’° Mie Kuah = 10K
πŸ’° Mie Ramen = 13K
πŸ’° Mie Samyang = 10K
πŸ’° Nasgor Jawa = 10K
πŸ’° Nasgor Kremasi = 13K
πŸ’° Nasgor Hongkong = 13K
πŸ’° Nasgor Operasi = 15K
πŸ’° Nasgor Sadako = 15K
πŸ’° ALL VARIAN MILKSHAKE = 9K
πŸ’° ES KEJUT = 10K
.
#kulinernengsolo

Sumber Berita