. JENANG JENANGGGGG SIAPA NIH YANG UDAH KANGEN MA… | Info Kuliner Solo Terbaru Trending Murah Rame Mantap

.
JENANG JENANGGGGG 😂 SIAPA NIH YANG UDAH KANGEN MAKAN JENANG???😂
.
Aku wingi critane bar enek urusan neng daerah purwosari lur, lha kok pas lewat ki ko kadohan enek tulisan aneka jenang, wah yo iki cocok tenan di jajal lur 😍 ha pie nek neng Solo ki saiki golek wong dodol aneka jenang koyo ngene ki wes uangel tenan je, ndadak mlebu pasar sik karo nggoleki 😭 tapi tenang wae lur, rasah khawatir, saiki golekane gampang 😍
.
Aku pesene ndek ingi jenang di mangkok lur, aku pesene tak kompliti, enek jenang grendul, ketan ireng, jenang pati, jenang mutioro, karo jenang sum sum 😍 wuahhh sseko tampilane wes marai kemecer tenan ki lur 😍
.
🍽 FIRST BITE JENANG CAMPUR
Wuah sak porsi koyo ngene enek macem macem jenange, ALL IN ONE lur 😍 mantul banget 🤤 tekstur jenange ki lembut, dan sing tak senengi ki penyajiane anget dadi dijamin LAZIZZZZ 🤤😍 nah sing unik menurutku jenang grendul sing warnane coklat lur, ha pie pas di biyak ki baknen enek koyo bunder bunder koyo cilok ngono, tapi dudu cilok 😂 teksture kenyil kenyil gurih, di padukan karo kuah santene ki wenak tenan, opo neh di tambah jenang mutiorone+ketan irenge, BEUHHH MONCORRRRR 💦
.
🚀 Wes monggo sing selak kemecer langsung di agendakne wae lur, dilarisi ibuke, sopo ngerti ilatmu cocok isoh langganan mrene 😁 pokoke sing wes tau nyobo, utowo sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG mimin @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
.
🏠 ANEKA JENANG MANGKUYUDAN PURWOSARI
🔰 DEPAN PONDOK PESANTREN TA’MIRUL ISLAM/100M BARAT WARUNG TENDA BIRU, WARUNGE UTARA JALAN
⏰ BUKA JAM 10.00-13.00 WIB
🔰 POJOKAN SEBELAH TIMUR PEREMPATAN BELAKANG SOLO GRAND MALL PAS
⏰ BUKA JAM 13.00-17.00 WIB
.
💰 ANEKA JENANG = Rp. 4.000,- (SEMUA HARGANYA 4K, BISA DI MIX, HARGA SAMA)
.
#kulinernengsolo

Sumber Berita