. WOLHAYO IKI TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN LUR!!! . Pizza sing paling coc

.
WOLHAYO IKI TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN LUR!!!😍🔥
.
Pizza sing paling cocok neng ilatku yo mung neng nggone @pantiespizza lur 😍, tur neg selain wenak, @pantiespizza iki menurutku paling sregep ngadakne PROMO MENARIK lur, jossss tenan 😍 nah ndelalah ki mau aku pas mrene ki baknen lagi enek PAKET PROMO DINGGO MANGAN RAME RAME LUR, jenenge PAKET JOY FUL (2x Pizza Mix Zone In Out + 1x Spaghecheese + 2 Es Teh) karo PAKET JOY TIME (3x Pizza Mix Zone In Out + 2 Es Teh)
.
MASALAH REGO?tenanggg!!!! regane paketane iki mung 100K tok lur 😍 wadidawww murah tenan ki, kapan meneh iso mangan enak, murah, dan cowzy koyo ngene lur lur 😍
.
🍽 OVERALL Pizza Mix Zone e enak banget lur, tekstur dough pizza ne ki lembut banget, dan isian daginge wakeh tenan, njobo njero lur 😍 dan ciri khas panties pizza ki sing tak senengi ra pelit menehi keju mozzarella, opo neh ki keju karo toppinge luar dalam lur 🤤 wenak tenannn 🤤 opo neh sing mix iki enek 2 pilihan rasa berbeda dalam 1 pizza lur, unik tenan lur 😍
.
🚀 Wes monggo langsung di agendakne wae, mumpung PAKET PROMONE iki jik tekan tanggal 31 DESEMBER 2019 lho 😍 dijamin regane murah meriah tenan, jangan sampe ketinggalan pokoke 😍 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya lur 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
.
🏡 PANTIES PIZZA @pantiespizzasolo
🔰 PANTIES PIZZA PUSAT PENUMPING (BARAT MUSEUM KERIS SRIWEDARI)
⏰ BUKA JAM 11.00-21.30 WIB
🔰 PANTIES PIZZA SOLO PARAGON MALL LANTAI 3
🔰 PANTIES PIZZA EXPRESS SOLO GRAND MALL
⏰ BUKA JAM 10.00-21.30 WIB
🛎 GOFOOD DAN GRABFOOD AVAILABLE
.
💰 PAKET JOY FUL (2x Pizza Mix Zone In Out + 1x Spaghecheese + 2 Es Teh) = 100K
💰 PAKET JOY TIME (3x Pizza Mix Zone In Out + 2 Es Teh) = 100K
.
#kulinernengsolo

Sumber Berita