– WAH SESUK PREI, DOLAN MRENE COCOK TENAN KI LUR – Wah ki parah banget enek Foo

-
WAH SESUK PREI, DOLAN MRENE COCOK TENAN KI LUR 
-
Wah ki parah banget enek Foo


WAH SESUK PREI, DOLAN MRENE COCOK TENAN KI LUR 😍

Wah ki parah banget enek Food Festival suk Kamis nganti Minggu tanggal 7-10 November lur 😍🤟

Sing pengen melu lomba serba AMBYARE yo cocok banget lho iki 😍 sing genah rasah khawatir larang lur, dijamin kabeh stand makanane neng kene ki murmer tenan lur😍🤟

🚀 Sing kepengen golek jujukan dolan langsung agendakne neng Festival Kuliner Nusantara 2019 wae lur, pokoke LOSSHH DOLL!!😍🤟

🏡 De Tjolomadoe, Karanganyar.
🔰 7-9 November 2019
☎Info:
082138113859
085728842288
@sinergi.event

 

Sumber Berita