. WAH BAR UDAN UDAN NGENE KI NYEMIL NUGGET MANTUL TENAN LUR!!! . Yen bar udan ng

.
WAH BAR UDAN UDAN NGENE KI NYEMIL NUGGET MANTUL TENAN LUR!!!🤤
.
Yen bar udan ngene ki pengene golek cemilan ya lur, nahh saiki nek koe pengen golek cemilan rasah perlu bingung meneh lur, nyohh tak wenehi referensi panggon golek cemilan nggo koe, panggone neng daerah semanggi lur, tepate neng nggone @tokosafierafood 😁 sing marai aku mampir mrene ki yo selain komplit dodolane, kabeh varian frozen food sing di dol neng kene ki diproduksi dewe, dan kualitas bahan bakune yo terkenal higenis, premium, dan sing paling penting 100% HALALAN THOYIBAN!!!😍 wadaww mantul tenan iki lur🤤
.
Aku wingi pesene sing varian nugget e lur, dadi neng kene ki nugget e ki variane enek macem macem, enek sing keju, brokoli, original, dll, wes dijamin rasane nagih dan ra nggelani tenan, alias wenak!!!🤤
.
🍽 OVERALL nugget e wenak tenan lur, bedo banget karo nugget liyane, iki daging ayame jan kroso banget, cocok tenan di cocol karo saus sambel, pedes gurih gurih nyoii 🤤 opo neh mangane pas hawane lagi adem mendung ngene ki 🤤 wadidaww wenak nannn
.
🚀 Wes monggo sing bingung golek jujukan cemilan sing 100% Halal langsung gaskenn mampir mrene wae, dijamin enak dan numani tenan pokoke 🤤 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
.
🏡 TOKO SAFIERA FROZEN FOOD @tokosafierafood
🔰 POM BENSIN SEMANGGI KE BARAT 50m, TOKONYA SELATAN JALAN (DETAIL LOKASI TAP MAPS DIATAS GAMBAR INI YA 😁)
⏰ BUKA JAM 08.00-17.00 WIB
🛎 GOFOOD & GRABFOOD AVAILABLE
.
💰 NUGGET AYAM ORIGINAL/KEJU/BROKOLI/WORTEL = Rp. 22.500,-/Pack
.
#kulinernengsolo

Sumber Berita