. WADAWWW MASAKANE MANTUL TENAN IKI LUR . Hayo sopo sing durung tau njajal makan

.
WADAWWW MASAKANE MANTUL TENAN IKI LUR🤤
.
Hayo sopo sing durung tau njajal makan siang neng nggone @wartegboss ?😁dadi sing special neng kene ki kabeh menu masakane FRESH dan dijamin ANTI AMIS AMIS CLUB 😍 tur rasah khawatir, neng kene koe isoh njikuk sego dewe sak njemblingmu lur, dan terutama nek masalah rego neng kene ki regane MURAH MERIAH tenan lur 😍 cocok tenan pokoke nggo jujukan madyangmu lur!!🤤
.
🍽 OVERALL rasane muantuuuul tenan lur 😍 nasi goreng cumi hitame ki wenak tenan, cumine yo wakeh tenan dan blas ra amis, nagih pol 🤤 sing nasi ubleke yo ra kalah endes lur, sak porsi komplit tenan isine enek kerang, cumi, udang, kikil, usus, karo sayur oseng, marai kemecer teban iki 🤤 dan sing tak senengi ki yo seafood e blas ra amis, tur kroso fresh tenan, tekstur seafood e yo empuk kabeh dan bumbune ki khas warteg banget lur tur ngresep tenan 🤤 jan wenakkk banget, nglawuhi pokoke lur 😍 aku we lho nganti wegah leren sing nyendok saking ketagihan karo kenikmatane 🤤
.
🚀 Wes langsung diagendakne wae lur, dijamin nagih tenan rasane 😍 wes ngono wae ya lur, pokoke sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo 😁👌 salam MADANG !!🔥 #madanglur
.
🏡 WARTEGBOSS @wartegboss
🔰 UMS (JALAN MENCO, DARI PONDOK ASSALAM KE BARAT 75M, SELATAN JALAN)
🔰 UNS
🔰 Jl. Yosodipuro No 62 Solo (MONUMEN PERS KE BARAT 100M, WARUNGNYA UTARA JALAN)
⏰ BUKA JAM 10.00 – 21.00 WIB
🛎 GOFOOD & GRABFOOD AVAILABLE
.
💰 NASI GORENG CUMI = 18K
💰 NASI BAKAR = 20K
💰 NASI UBLEK 20K
.
#kulinernengsolo

 

Sumber Berita