– WADAWWW MANTUL TENAN IKI JAJANANE!!! – Yo iki salah siji jajanan anyar sing wa


WADAWWW MANTUL TENAN IKI JAJANANE!!!🤤

Yo iki salah siji jajanan anyar sing wajib di jajal nek neng Food Festival lur, tepate neng nggone @baksomercon_endogjugil lur 😍 dadi ki mau aku ra sengojo nonton jajanan siji iki, soale jarang tenan enek sing dodol bakso mercon karo endok jugil koyo jajanan SD neng njero MALL 😍

Oiyo selain kui variane yo macem macem lho lur, enek Bakso Mercon :
– Bakso Ayam
– Bakso Ikan
– Bakso Udang
– Sosis
Trus yo enek Endog Jugil :
– Original
– Endog Jugil Bakso Ayam
– Endog Jugil Bakso Ikan
– Endog Jugil Bakso Udang
– Endog Jugil Sosis

Dan koe yo isoh lho lur pesen tingkat kepedesane sesuai seleramu, enek level 1-5 😍 wadidaww marai kemecer tenan iki 🤤

🍽 OVERALL sumpah wenak tenan, bumbune ki gurih manis pedes, balance tenan lur 🤤 ditambah karo sosis + baksone ki nyelot syedep tenan rasane, nagih, opo neh ki mau di kei pangsit barang lho 🤤 nak tenan, lanjut njajal endok jugile lur, nah nek iki sebenere mirip endok sing neng SD kae lur, yo mung sing mbedakne ki porsine wakeh tenan je, dan selain diwenehi saus, ki mau yo di wenehi mayonaise 🤤 wadaww kemecerrr gan 💦

🚀 Wes langsung di agendakne wae lur, dijamin nagih tenan rasane, cocok ki dinggo cemilan utowo lawuh 🤤 nagih soale 🤤 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya lur 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya, salam MADANG!!🔥 #madanglur

🏡 BAKSO MERCON & ENDOK JUGIL @baksomercon_endogjugil
🔰 FOOD FESTIVAL SOLO PARAGON MALL SAMPAI 8 DESEMBER 2019
⏰ BUKA JAM 10.00-22.00 WIB

💰 Bakso Mercon ALL VARIANT : 15K
– Bakso Ayam – Bakso Ikan – Bakso Udang – Sosis
💰 Endog Jugil ALL VARIANT : 15K
– Original – Endog Jugil Bakso Ayam – Endog Jugil Bakso Ikan – Endog Jugil Bakso Udang – Endog Jugil Sosis

Sumber Berita