– UDAN UDAN NYEMIL KEBAB SEK WAE KI ENAKE – Aku wingi bengi critane bar golek ce


UDAN UDAN NYEMIL KEBAB SEK WAE KI ENAKE😍

Aku wingi bengi critane bar golek cemilan neng Solo Paragon lur, ra nganggo suwe langsung tak gas neng nggon panggon cemilan andalanku to yo KABOBS Premium Kebab! @kabobs.id sing durung mudeng @kabobs.id dodol opo wae, dadi neng kene ki specialist dodolan berbagai jenis pipihan menu Kebab sing nganggo daging PREMIUM dan porsi DAGINGE AKEH BANGET!!🤤 sayurane FRESH tur SEGER dan nganggo SAOS racikan spesial! 🤤 MONCOR!!!💦

Masalah rego??EMHHH tentune regane terjangkau tenan lur, nek ndelok bahan bakune sing premium dan porsi daginge sing wakeh banget ki menurutku WORTH IT tenan lur!!🤤 yen aku wingi pesene sing Supreme Kebab lur, pas ndelok ukurane GEDHE tenan je, isiane pating methungul jan marai ngiler🤤

🍽 FIRST BITE KEBAB SUPREME
Sumpah ki kebabe wenak tenan lur, bedo karo kebab sing biasane di dol neng pinggir ndalan kae, tekstur kulite ki crunchy tenan, dan gurih wenak 🤤 pas tak cokot ki langsung mak CLESSS lumer tenan mayonaise kejune 🤤 gurih pedes asin campur dadi siji lur 🤤 opo meneh di tambah karo daging kebabe 🤤 BEUHHHH wenak tenan, daginge jan wakeh tenan ki lur 🤤 mangan sak porsi kebab langsung warek, marem tenan ki kebabe 🤤 NAGIH!!! opo neh bar mangan iki ngombe Es Greenchy ne lur, seger tenan 🤤 dadi iki es e enek bulir bulir selasih lur, rasane seger, manis kecut kecut buah leci 🤤 naknan

🚀 Wes sing kepengen langsung diagendakne wae lur, soale enak tenan ki kebabe, tak jamin rasane lain daripada yang lain 🤤 wes saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo ngicipi kenikmatan kebabe lur 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥🤟 #madanglur

🏡 KABOBS @kabobs.id
🔰 SOLO PARAGON LANTAI FOODCOURT PALING ATAS
🔰 SOLO GRAND MALL LANTAI 1 DEKAT PINTU MASUK SEBELAH BARAT
⏰ BUKA JAM 10.00-21.30 WIB

💰 KEBAB SUPREME = 31K
💰 ICE GREENCHY = 11K

#kulinernengsolo

Sumber Berita