. TERANG BULAN JADUL RASA PREMIUM!!! . Hayo sopo sing jaman SD senengane jajan t

.
TERANG BULAN JADUL RASA PREMIUM!!!🤤
.
Hayo sopo sing jaman SD senengane jajan terang bulan jadul?nek koe seneng, brati podo aku lur, aku yo seneng banget karo salah satu jajanan siji iki, hapie selain regane murah, rasane yo wenak tenan je 🤤
.
Opo neh wingi pas aku lewat neng mburi kampus UNS ki baknen enek sing dodol model outlet lur, tepate neng nggone @terdoel , dan sing marai aku penasaran ki yo toppinge kui lho lur, pilihane wakeh tenan je 🤤
.
Adonan terang bulane ki varian rasane enek macem macem lur, enek rasa Matcha, Red Velvet, Pandan, Black Forest, karo Original lur 🤤 toppinge yo macem macem lur, enek meses, strawberry, choco crunchy, tiramisu, hazelnut, oreo, wes pokoke komplit tenan lur, yo iki THE ONE AND ONLY neng Kota Solo Terang Bulan Jadul sing variane komplit banget!!!🤤
.
🍽 OVERALL wenak tenan terang bulane lur, teksture ki empuk dan blas ra marai seret, rasane yo khas terang bulan jadul banget lur 🤤 opo neh di tambah varian topping premiume kui lho lur, cocok tenan rasane 🤤 lagi iki aku njajal terang bulan jadul di wenehi topping kekinian 🤤 enak banget jebule 🤤
.
🚀 Wes monggo langsung gas budhall, cocok tenan iki nggo jujukan cemilanmu nek pas udan udan lur, dijamin nagih, enak, dan MURAH MERIAH!!😍 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya lur, sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo 😁 salam MADANG!! 🔥 #madanglur
.
🏡 TERANG BULAN JADUL @terdoel
🔰 GANG TIMURNYA TOKO CIK CIK BELAKANG UNS, KE TIMUR 10M, OUTLETNYA KANAN JALAN
⏰ BUKA JAM 13.00-21.00 WIB
🛎 GOFOOD & GRABFOOD AVAILABLE
🎙 @elizabethsudira – Rindu Solo
.
💰 HARGA MULAI 5K-19K (Harga menyesuaikan jenis Topping)
.
#kulinernengsolo

 

Sumber Berita