– SUMPAH PANGGONE SYAHDU TENAN IKI LUR, FREE WIFI SISAN – Panggone neng lur, k

-
SUMPAH PANGGONE SYAHDU TENAN IKI LUR, FREE WIFI SISAN 
-
Panggone neng  lur, k


SUMPAH PANGGONE SYAHDU TENAN IKI LUR, FREE WIFI SISAN 😍

Panggone neng @djadjan_honggowongso lur, ki panggon favoritku dinggo nongkrong/garap tugas lur, hapie selain cowzy banget panggone, neng kene Free Wifi tur kenceng tenan koneksine je 😍 opo neh rego makanan dan minumane ki terjangkau tenan yaqin 😍

Ndelalah aku wingi pas mrene ki baknen neng kene saiki enek paket makanane barang lur, enek Paket Nila, Paket Lele, Karo Paket Ayam 😍

“lha aku biasane nek nongkrong gur pengen nyemil tok karo wifinan tok i, trus pie min?” kui pertanyaan sing kerep banget mlebu neng DM ku 😂, TENANGGG!!! neng kene cemilane yo pepak banget, tur murah murah tenan ra ngapusi, jan cocok tenan pokoke dinggo basecamp karo gengmu lur!!😍 tanggal tuo?RA MASALAH LAH!!!

🍽 OVERALL paket menu makanane yo nyus kabeh lho lur, nila gorenge garing tenan, gurih gurih crunchy 🤤 opo neh sing lelene iki lur, sak porsi etuk 2 lele sing di goreng garing 🤤 ashiap marai kalap tenan sing muluk ki 😭 sing ayam yo enak banget lur, meresap tenan bumbune 🤤 tapi ki mau ayame tak kon misah karo segone, ndak di thotoli.

🚀 Wes langsung gas HORRR LOSS DOLLL, tak jamin panggone nyaman, rasane enak, regane murah, cocok dinggo sing dompete cekak tapi kakean nggaya koyo aku 😭 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo lur, sing meh nyobo pokoke ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo lho, awas wae yen ora 😡 wkwkw gojek lur 😂✌ salam MADANG!!🔥 #madanglur

🏡 DJADJAN HONGGOWONGSO @djadjan_honggowongso
🔰 PATUNG TEMBAK TIPES KE UTARA 50M, WARUNGE TIMUR JALAN/PASAR KEMBANG KE SELATAN 500M, WARUNGE KIRI JALAN SEBELUM PATUNG TEMBAK TIPES
⏰ BUKA SETIAP HARI JAM 11.00-23.00 WIB

💰 PAKET LELE = 17K (Nasi + Lalapan + Es Teh/Teh+ Tempe + Tahu + Sambel + Lele Goreng 2x)
💰 PAKET AYAM = 23K (Nasi + Lalapan + Es Teh/Teh+ Tempe + Tahu + Sambel + Ayam Goreng)
💰 PAKET NILA = 23K (Nasi + Lalapan + Es Teh/Teh+ Tempe + Tahu + Sambel + Nila Goreng)

#kulinernengsolo

Sumber Berita