. Selamat pagi lur , ayo sarapan sek lur ben kuat sing mbut gawe . Wingi awan c

.
Selamat pagi lur , ayo sarapan sek lur ben kuat sing mbut gawe 
.
Wingi awan c

.
Selamat pagi lur 😁, ayo sarapan sek lur ben kuat sing mbut gawe πŸ˜πŸ‘Œ
.
Wingi awan critane aku karo ndoro putrine bar golek sing seger2 lur, ket wingi nyidam sing seger+panas 🀀 yowes langsung tak gaske neng soto blondo langgananku, neng kene modele sotone koyo soto rempah tapi daginge nganggo daging ayam lur, dan di kei mihun karo taburan bawang putih goreng😍 mantep polll 😍
.
🍽 FIRST BITE SOTO BLONDO
Rasane seger tenan lur, rasane gurih e bedo karo soto sing biasane di dol, bumbune kroso banget, ditambah enek taburan bawang putih goreng neng nduwur e dadi tambah gurih lur rasane, selain kui ayam suwire ki nglumpuk uakeh polll lur, koyo meh tawuran πŸ˜‚, pokoke dijamin tuku sak porsi mesti kurang lur soale aku mudeng iki sing lg moco mesti weteng e sak genthong πŸ€”πŸ˜‚ Oiyo gorengane neng kene ora cemepak lur, dadi pesen sik lagi di gorengne 😍 dijamin gorengane jek anget dan crunchy unch unchhh 😍
.
FYI selain soto neng kene yo dodol ayam sambel blondo lho lur dadi nek lg ra seneng soto koe iso pesen ayam sambel blondo πŸ‘ŒπŸ˜
.
πŸš€ Wes langsung gaske TKP wae lur mumpung hawane adem adem ngene ki enake sarapan karo sing anget anget 😍
.
🏠 SOTO BLONDO BU MULYANI
πŸ”°SMA batik 2 ke timur sampai pertigaan alfamart ke utara 100m, tempatnya kiri jalan ada tulisan soto blondo
⏰ Buka jam 9 pagi-sore
.
🍲 Soto Blondo 2X
🍺 Es teh 2X
πŸ› Tahu 1 porsi (isi 8 potong)
πŸ’° TOTAL = Rp. 29.000,-
.
#kulinernengsolo

Sumber Berita