. SEBLAK 3REBU DOANG???ASHIAPPP MURAH MERIAH GAK BIKIN KANTONG BOLONG NIH . Tep

.
SEBLAK 3REBU DOANG???ASHIAPPP MURAH MERIAH GAK BIKIN KANTONG BOLONG NIH 
.
Tep

.
SEBLAK 3REBU DOANG???ASHIAPPP MURAH MERIAH GAK BIKIN KANTONG BOLONG NIH 😍
.
Tepate neng nggone Seblak Pak Romli utara lapangan Sri Waru Sondakan lur 😍 sing marai mimin tertarik mrene ki mergo regane murah tenan lur, ha pie mulai harga 3K tok je 😭
.
Wingi terpantau yo sliwar sliwer sinh jajan mrene lur 😁 oiyo senajan regane murah tapi ojo salah lur, ki wingi aku tuku sing varian murah dewe ki etuk balungan ayam sing enek daginge barang lho, sumpah murah tenan iki lur 😭
.
🍽 FIRST BITE SEBLAK BALUNGAN
Seblake rasane hampir podo karo seblak pada umume lur, nek kuahe ki cenderung gurih gurih pedes lur, trus pas mbrengkali isine ki baknen balungane jik enek katutan daging akeh banget, wajib di cobo tenan ki lur 🤤
.
🚀 Wes monggo langsung agendakne wae mengko sore neng TKP mumpung hawane mendung mendung syahdu ki enake jajan sing anget anget 😁 pokoke sing wes tau nyobo ojo lali tulis review singkatmu neng kolom komentar, utowo sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG mimin @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
.
🏠 SEBLAK BALUNGAN PAK ROMLI
🔰 UTARA LAPANGAN SONDAKAN (CEK GOOGLE MAPS, BE SMART PIPEL 😁)
⏰ BUKA JAM 15.00-HABIS
.
💰 SEBLAK BALUNGAN A LA CARTE = Rp. 3.000,-
.
#kulinernengsolo

 

Sumber Berita