– SAVE SAVE, TEMPAT NONGKRONG ANYAR, BUY 1 GET 1 KI LUR!!! – Panggone neng daera


SAVE SAVE, TEMPAT NONGKRONG ANYAR, BUY 1 GET 1 KI LUR!!!😍🤟

Panggone neng daerah Purwosari ki lur, tepate neng nggone @larrythejuice lur 😍 dadi iki tempat minum jus anyar neng kota Solo lur, dan sing special neng kene ki buahe fresh kabeh, tur panggone cowzy tenan lur, cocok dinggo nongkrong, soale iki nek menurut pantauanku termasuk panggon paling nyaman dewe dinggo ngombe jus lur 😍 hapie konsepe mirip mirip coffee shop, tapi nek neng kene dodolane full jus je 🤤

Yen iki aku pesene Jus Berry Me The Horizon, Jus Alpukat, Jus Kiwi, Mango Smoothies, karo Strawberry Smoothies lur 🤤 seko tampilane ketok seger tenan lur, opo neh nek ngelingi kabeh bahan bakune ki buah premium/fresh, marai kemecer selak pengen nyunduk nggo sedotan 🤤

🍽 OVERALL seger tenan lur jus e, buahe ki kroso fresh tenan, dan sing tak senengi ki gulane pas, blas ra enek, dadi dijamin healthy tenan iki cocok dinggo koe sing bingung nggolek panggon jujukan dinggo ngombe jus sing menyehatkan koyo ngene lur🤤🤟

🔰 FYI mulai sesuk tanggal 9-11 Desember 2019 @larrythejuice bakal OPENING pertama kali, dan bakal enek PROMO DISKON BELI 1 GRATIS 1 ALL VARIAN LUR!!🤤

🚀 Wes langsung catet tanggale, dan agendakne neng outlete wae lur, dijamin nyegerin tenan iki lur 🤤 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya, sing neh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur

🏡 LARRY THE JUICE AND BAR @larrythejuice
🔰 PEREMPATAN LAMPU MERAH JACK STAR/OMAH LOWO, KE SELATAN 150M, TEMPATNYA BARAT JALAN, SELATAN HOTEL ASTON
⏰ BUKA JAM 07.00-23.00 WIB
🛎 GOFOOD AND GRABFOOD COMINGSOON

💰 HARGA MULAI 10K-18K

#kulinernengsolo

Sumber Berita