– SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!! – Panggone iki neng daerah Gentan


SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!!🤤

Panggone iki neng daerah Gentan lur, sing marai aku mampir mrene ki mergo jarang tenan neng Solo enek sing dodol nasi goreng kebuli sing model kaki lima koyo ngene 😍 opo neh sing marai aku semangat ki pas nginguk regane lur, ha pie regane murah murah tenan je 🤤

Seko tampilane yo mirip koyo nasi kebuli pada umume lur, selain kui koe yo iso obo topping sesuai seleramu, enek ayam, daging sapi, telur, karo original 🤤 syedappp

🍽 FIRST BITE NASI GORENG KEBULI
Wah iki nasi goreng kebuline wenak tenan, menurutku rasane paling masuk dewe iki neng solo, dadi rasane ki gurih manis trus aroma rempah ala ala middle east e kuat banget, jan mantep tenan lur 🤤 wenakkk, HIGHLY RECOMENDED!!!🔥

🚀 Wes monggo langsung gas mlipir neng TKP wae dilarisi bapake lur, dijamin nagih tenan rasane 🤤 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nglarisi ya lur 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥🤟 #madanglur

🏠 NASI KEBULI PAK MANSYUR GENTAN
🔰 SELATAN LUWES GENTAN TIMUR JALAN
⏰ BUKA JAM 05.30-HABIS

💰 NASI GORENG KEBULI ORIGINAL = 7K
💰 NASI GORENG KEBULI TELUR = 9K
💰 NASI GORENG KEBULI AYAM = 10K
💰 NASI GORENG KEBULI SAPI = 13K

#kulinernengsolo

Sumber Berita