– MALEM MALEM NYEMIL DESSERT DULU, BEN TURUNE ANGLER – Sing seneng manis manis


MALEM MALEM NYEMIL DESSERT DULU, BEN TURUNE ANGLER 😍🤟

Sing seneng manis manis monggo merapatttt neng gone @winnicookies 🤤 sing golek dessert terlengkap enek neng kene lur, menu ne macem macem enek Chocolate Lasagna, Choco Cream Cake, Banoffee Pie, lan sak panunggale 😍 Pokoke komplit tenan lur, dan sing tak senengi neng kene ki modele MADE BY ORDER dadi DIJAMIN FRESH!!!😍 ki mau aku nganti kalap pesen 3 variane jeee 🤤

🍽 OVERALL rasane legittt banget lur, Chocolate Lasagnane lumer banget, mirip koyo brownies tapi full coklat dan teksture lembut pol lur 🤤 nek sing Choco Cream Cake e yo enak banget, teksur silverqueen sing wes diremuk kroso tenan krenyes krenyes aroma kacang metene 🤤 opo neh sing Banoffee Pie pisange kroso mantul lur, tekstur e lembut neng mulut 😍 nagih tenan yakin HIGHLY RECOMENDED!!!🤤

🚀 Wes langsung gaske pesen wae neng gone @winnicookies 😍 dijamin wenak poll ki lur, cocok tenan dinggo sangu nonton Youtube 😍 wes ngono wae ya lur, saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo membuktikan kenikmatannya 😁 pokoke sing wes nyoba tak tunggu story/review ne neng kolom komentar, dan ojo lali TAG @kuliner.neng.solo 😁👌 salam MADANG !!🔥🤟 #madanglur

🏡 WINNI COOKIES @winnicookies
🔰 SURAKARTA
🛎 PEMESANAN PRE ORDER, BISA GOSEND/GRAB EKSPRESS/COD AREA SURAKARTA
☎ INFO PEMESANAN = 0877-3521-1666

💰 HARGA ALL VARIANT = 35K

➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Cari Info Review Makanan Enak dan Murah Di Sekitar Kota Solo?
FOLLOW @kuliner.neng.solo
➖➖➖➖➖➖➖➖➖

#kulinernengsolo

Sumber Berita