– HAWANE PANAS TENAN, MANGAN GONGSO SEK BEN TAMBAH GOBYOSS!!! – Koyo aku ki mau

-
HAWANE PANAS TENAN, MANGAN GONGSO SEK BEN TAMBAH GOBYOSS!!!
-
Koyo aku ki mau


HAWANE PANAS TENAN, MANGAN GONGSO SEK BEN TAMBAH GOBYOSS!!!🔥

Koyo aku ki mau bar golek kenikmatan neng nggone gongsone @warunggongso , mesti hampir kabeh wong solo wes tau njajal, ha pie cabange saiki tersebar neng ngendi ngendi je, tur yo iso di pesen lewat aplikasi gojek/grab 😍

Masalah roso?tentune nggone @warunggongso ki khas banget rasane lur, ha pie bumbune warisan turun temurun je, dadi yo dijamin enak tenan dan lain daripada yang lain 😍 aku wae wes langganan neng kene ket jaman Kuliah lho lur 🤤 opo neh ki mau pas aku mrene enek varian NASI KUNINGE barang😍

🍽 FIRST BITE IGA GONGSO + AYAM GONGSO + NASI KUNING
Aromane nasi kuninge khas banget lur, marai nostalgia jaman jik cilik kerep maem nasi kuning koyo ngene 🤤 iga gongsone menurutku yo juara banget rasane lur 🤤 Rasane pedes, manis, campur gurih lur🤤 bumbune yo ngresep banget nganti neng njero daging, dan selain kui tekstur daging igane ki yo empuk banget, jan nglawuhi tenan lur 🤤 lanjut njajal ayame, WALADALAHHH pas tak sendok ki empuk tenan daginge lur 😍 lembut tenan teksture dan blas ra marai seret, bumbu manis pedas gurih ngeblend dadi siji neng mulut 🤤 opo neh dipadukan karo nasi kuninge WADIDAW mantap banget!!🔥 WAGELASEH HIGHLY RECOMENDED!!!!😍

🔰 FYI saiki @warunggongso yo menerima pemesanan catering dinggo keperluan acaramu lho lur, cocok tenan ki di suguhke, dijamin lak doh njaluk imbuh, wenak tenan soale 😍

🚀 Wes langsung agendakne wae lur, tak jamin koe bakal ketagihan tenan nek bar ngicipi iki 🤤saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya, sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo 😁 salam MADANG!!🔥🤟 #madanglur

🏠 WARUNG GONGSO @warunggongso
🔰 Jl. Belimbing Rt 01 Rw 11 Kagokan ,Pajang, Laweyan Surakarta. Belakang solo square mall (PUSAT)
🔰 Jl. Adisumarmo colomadu klegen ( samping optik pranoto )
🔰 Jl. Honggowongso Tipes ( Depan SMA 1 Kristen )
⏰ BUKA JAM 11.00-21.00 WIB
☎ INFO PEMESANAN CATERING = 089632351677 (PAK PRENGGO)
🛎 GOFOOD & GRABFOOD AVAILABLE

💰 IGA GONGSO = 17K
💰 BABAT GONGSO = 13K
💰 PAHA GONGSO = 13K
💰 DADA GONGSO = 15K
💰 NASI KUNING = 5K
💰 NASI KUNING 1/2 = 3K

#kulinernengsolo

 

Sumber Berita