. HAWANE PANAS TENAN ENAKE LHEYEH LHEYEH KARO PIKNIK TIPIS TIPIS DISEK KI LUR .

.
HAWANE PANAS TENAN ENAKE LHEYEH LHEYEH KARO PIKNIK TIPIS TIPIS DISEK KI LUR 
.

.
HAWANE PANAS TENAN ENAKE LHEYEH LHEYEH KARO PIKNIK TIPIS TIPIS DISEK KI LUR 😍
.
Dino minggu ngene ki penake golek panggon piknik sing cedak cedak lur, koyo aku iki bar mbaleni piknik neng nggon @bananagardens_mojolaban 😍 Pertama kali mlebu WUIHHHH!!! Panggon e jembar bgt, akeh spot foto menarik, akeh wahana bermain juga lur 😍 pokoke cocok banget dinggo nongkrong karo konco konco utowo keluargamu lur 😍 opo meneh mlebune GRATIS sisan 😍 oiyo selain panggone enak dinggo nongkrong, neng kene fasilitase komplit tenan lur, enek kolam renang, trus selain kui, neng kene panggone yo cocok banget dinggo ngadakne acara pertemuan lur, soale tak inguk wingi ruangan Indoor e luas tenan, isoh di nggo karaoke sisan 😍 MANTULL GAK TUH 😍 neng lantai 2 ne yo enek WARNET e barang, jan komplit bangettt lur 😍 Dari segi makanan menune komplit tenan lur, rasane ra kalah karo tempat e, dan sing genah hargane ki terjangkau banget 😍 Sing penasaran langsung agendakan mrono lurrr 😍
.
🍽 FIRST BITE AYAM BAKAR
Seko tampilane wis menarik bgt lur, ayam bakare ki ketok ngresep tenan bumbune, ha pie seko daginge wae wernone nganti kecoklatan 🀀 pas tak cuil ki baknen teksture empuk polll, bumbune gurih gurih manis, wenak tenan lur 🀀 mangan ayam bakar karo nonton pemandangan sing menarik, AMAZING 😍
.
πŸš€ Wes langsung agendakne TKP wae lur, cocok ki nggo nongkrong karo keluarga utowo konco-koncomu 😍 sing wes nyobo ojo lali di story/komen review singkat dan TAG @kuliner.neng.solo ya lur 😁 salam MADANG!!πŸ”₯ #madanglur
.
🏠 BANANA GARDEN MOJOLABAN @bananagardens_mojolaban
πŸ”° JEMBATAN MOJO KE TIMUR 50M, BELOK/PUTAR ARAH KE BARAT 100M DI JALAN SAMPING JEMBATAN, LANJUT BELOK KIRI/SELATAN 300M, KETEMU PERTIGAAN PERTAMA BELOK KANAN, TEMPATNYA SELATAN JALAN (Kalau bingung klik MAPS diatas 😁)
⏰ 08.00-22.00 WIB
β›” DILARANG MEMBAWA MAKANAN DAN MINUMAN DARI LUAR
.
πŸ’° NASI GORENG = 15K
πŸ’° CHICKEN TERIYAKI = 15K
πŸ’° NASI AYAM GORENG = 20K
πŸ’° NASI AYAM BAKAR = 20K
πŸ’° NASI PECEL TELUR = 13K
πŸ’° NASI TIMLO = 15K
MURAH RA??😍
.
#kulinernengsolo

Sumber Berita