– HAWANE ADEM NGENE KI PALING COCOK YO MANGAN SEGO GORENG SEK LUR!!! – Koyo aku


HAWANE ADEM NGENE KI PALING COCOK YO MANGAN SEGO GORENG SEK LUR!!!🔥

Koyo aku ki lho gawene langganan golek sego goreng neng nggone @nasgorrempah.mssoto , soale sing menurutku special neng kene ki varian nasi gorenge wakeh tenan, dan sundukane komplit pol lur!!!😍🤟

Nek iki aku pesene Nasi Goreng Gila lur, seko tampilane ketok nyempluk wakeh tenan lur, dan sing genah PEDES!!! cocok ki dinggo pecinta pedas koyo aku 😍🤟

🍽 FIRST BITE NASI GORENG GILA
Isiane tak absen enek capjay, telur orak arik, potongan lombok jemprit, kobis gongso, karo ayam suwir, di kei rajangan timun+tomat karo krupuk 3 🤤Rasane Enak banget lur, ra ngapusi 🤤 rasane pedes, gurih, enek manis manis e lur 😍 naknan, potongan capjay ne yo uakeh lur, mantep banget 😍 ra lali gondelan krupuk lur ben ra nggoling pas mangan 😂, overall wagelaseh rasane, porsine yo akeh lur 😍 haucek cing cing pi 😍

🚀 Wes monggo langsung dilarisi lur, nek koe pengen merasakan cita rasa bintang 5 tapi harga kaki 5 langsung cuss TKP 😁 dilarisi bakule sopo ngerti koe yo cocok 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG mimin @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur

🏡 Warung Nasi Goreng Mas Soto @nasgorrempah.mssoto
🔰 HOTEL ALILA KE BARAT, KETEMU GAPURO KLECO, KE BARAT DIKIT 10M, WARUNGE UTARA JALAN, ADA TULISAN SOTO KWALI
⏰ BUKA JAM 07.00-22.00 WIB
🛎 GOFOOD DAN GRABFOOD AVAILABLE

💰 NASI GORENG GILA= Rp. 14.000,-

#kulinernengsolo

Sumber Berita