– HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!! – Wadaww sing wingi d


HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!!🤤

Wadaww sing wingi durung sempet njajal kenikmatan takoyaki nggone @tako_pico , langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon nganti suk Minggu lho lur 😁

Sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh masakan menu guritane ki wenak tenan lur, nagih poll 🤤 seko tampilane wes ketok moncor banget 😍 ha pie selain regane cukup terjangkau, porsine yo akeh banget lur 😍

🍽 OVERALL takoyaki baby octopuse menul menul tenan lur, baby guritane ketok nyempluk gedi neng nduwur takoyakine, pas tak kunyah ki teksture yo lembut kenyil kenyil, ditambah katsuobushi ne nyelot wenak tenan 🤤 lanjut njajal Potato Chip Baby Octopuse lur, iki modele hampir podo karo menu sing Potato Chip Giant Octopus lur, yo mung sing marai iki luweh special nduwure diwenehi baby gurita wutuhan akeh banget lur🤤 rasane ki wenak polll, enek gurih seko kentang, karo manis gurih kenyil kenyil seko octopuse 🤤 lanjut njajal sing sate baby guritane, sak tusuk iki isine gurita wakeh polll, teksture krenyel krenyel dan bumbune kui lho lur merasuk tenan tekan njero daginge, lumer tenan 🤤 pokoke wajib di cobo tenan iki lur 🤤 aku wae nganti langganan mampir jajan mrene 🤤

🚀 Langsung agendakne wae lur, cocok tenan ki udan udan nyemil takoyaki gurita, mumpung lagi enek neng Food Festival Solo Paragon Mall lho😍 pokoke iki cemilan wajib sing kudu di tuku neng Food Festival 😍, sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur

🏡 TAKO PICO @tako_pico
🔰 FOOD FESTIVAL SOLO PARAGON MALL 5-9 FEBRUARI 2020
⏰ BUKA JAM 10.00-21.00 WIB

💰 POTATO CHIP GIANT OCTOPUS WITH TAKO PICO SAUCE = 35K
💰 POTATO CHIPS GRILLED OCTOPUS = 35K
💰 GRILLED BABY OCTOPUS = 30K
💰SMOKED BEEF + BRATWURST = 35K

#kulinernengsolo

Sumber Berita