. HARI MINGGU ENAKNYA CARI SARAPAN SERBA KAMBING DULU NIH LUR . Nah ki aku crit

.
HARI MINGGU ENAKNYA CARI SARAPAN SERBA KAMBING DULU NIH LUR 😍
.
Nah ki aku critane bar sarapan dengan menu prengusan alias kambing neng daerah solobaru lur, tepate neng nggon Resto Serba Kambing😁, aku ki mau mrene mergo jarene koncoku enek warung sate kambing sing regane murah meriah tur rasane WELLY lur 😍 yowes ki mau langsung tak agendakne mrene njajal bener enak opo ora 😂
.
FYI, neng kene dodolane macem macem lur, enek sate, tongseng, tengkleng, gule, uakeh pokoke, dan dijamin regane ra marai njondil njondil 😂
.
👀 First look ki porsine overall uaakeh tenan lur😍 wuahhhh muantab tenan lur!!!!siipppph😍
.
🍽 FIRST BITE TENGKLENG MASAK
Enak banget rasane lur 🤤, tengklenge ki porsine wakeh, dan ngresep tenan bumbune, blas ra amis, tur teksture empuk 🤤 anti sliliten club!!! jan nglawuhi tenan lur, EDANNNN wenak polll perpaduan rasa gurih seko kuah tengklenge di padukan karo daginge sing empuk ki wenak tenan, gurih gurih nyoiii 🤤 UHHHH JUICY banget nenng mulut, marai wegah leren tenan sing mangan lur 🤤😍 haucek cing cing pi 🤤
.
🚀 Wes langsung agendakne TKP lur, cocok banget ki nggo menu sarapan utowo makan siangmu, sopo ngerti bar koe njajal ilatmu yo cocok koyo ilatku😁, sing wes nyobo tak tunggu review singkatmu neng kolom komentar utowo STORY dan ojo lali TAG mimin @kuliner.neng.solo ya lur 😁👌 salam MADANG!!🔥 #madanglur
.
🏡 RESTO SERBA KAMBING
🔰 DEPAN PASAR GROGOL SOLOBARU
⏰ BUKA JAM 08.00-17.00 WIB
.
💰 TENGKLENG MASAK = 28K
.
#kulinernengsolo

Sumber Berita