. HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!! . Tepate neng nggone l

.
HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!!🤤
.
Tepate neng nggone @hotpangsit_nyonyorsolo lur 😍 dadi wingi aku nemokne cemilane iki neng nggon daerah UMS lur 😍 sing special neng nggon kene ki pangsite isine wakeh tenan lur, dan enek 3 varian isi, enek bakso, ayam, karo sosis 😍 selain kui koe yo isoh lho request level pedes sesuai seleramu 😍 wah jan marai kemecer banget 🤤
.
🚀 Wes monggo ndang gage diagendakne neng warunge lur, pangsite ki wenak tenan soale, njerone full daging ayam/sosis/bakso, jan numani banget pokoke dijamin lain daripada yang lain 🤤 saiki giliran #LanjutkanDiKamu nggo nyobo ya lur 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG mimin @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!!🔥 #madanglur
.
🏡 HOT PANGSIT NYONYOR UMS @hotpangsit_nyonyorsolo
🔰 Jl. Duwet 13, Gonilan, Karangasem, Kec. Laweyan, Kota Surakarta, Depan BOIM Barbershop / J&T UMS
⏰ BUKA JAM 13.00-20.00 WIB
🛎 GRABFOOD & GOFOOD COMING SOON
.
💰 PANGSIT SOSIS = 7K
💰 PANGSIT BAKSO = 7K
💰 PANGSIT AYAM = 8K
.
#kulinernengsolo

 

Sumber Berita