. HABIS UJAN ENAKNYA NYEMIL SINGKONG KEJU LEGEND DULU GAIS . Panggone neng Bara

.
HABIS UJAN ENAKNYA NYEMIL SINGKONG KEJU LEGEND DULU GAIS 
.
Panggone neng Bara

.
HABIS UJAN ENAKNYA NYEMIL SINGKONG KEJU LEGEND DULU GAIS 😍😍😍
.
Panggone neng Barat SMA 7 Solo lur 😁 tepate neng nggone Singkong Keju Pak Didik 😁 iki Singkong Kejune wes LEGEND banget, ha pie ket aku jaman jik nganggo seragam Putih Abu abu bapake wes dodolan, mbien dodole neng cedak pom bensin panularan lur, tapi saiki wes pindah neng Barate SMA 7 Solo 😁 .
Jan jane nek di sawang ki asline yo ra bedo karo Singkong Goreng A.K.A Blanggreng liyane lur, yo mung sing marai sing special neng kene ki Singkong Gorenge ki lembut, crispy di luar lembut di dalam 🤤 dan dijamin ANTI SERET SERET CLUB!!!😍
.
Tak saranke nek koe mrene langsung gercep wae lur, soale tiap bakule rampung goreng ki mesti ra nganti 5 menit wes ludessss, aku ra ngapusi 😂 it’s real, Core Of the Core Singkong Keju A.K.A Blanggreng 😂 dan nek wes entek yo sorry to say, kudu nunggoni bakule goreng sek kurang luweh 30menitan punjul 😂
.
🚀 Wes monggo langsung agendakne wae lur, ndak selak kentekan, maklum ki bar udan udan enake golek sing anget anget, koyo Singkong Keju iki contone 🤤 Sing wes tau njajal dan ngrasakne antrine ojo lali tulis review singkatmu neng kolom komentar utowo sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG mimin @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
.
🏠 SINGKONG KEJU LEGEND “PAK DIDIK”
🔰 BARAT PAS SMAN 7 SOLO, BARAT JALAN
⏰ BUKA JAM 13.30-21.00 WIB (utowo Sak Enteke 😁 nek wes tutup brati wes entek lur 🙈)
.
💰 SINGKONG KEJU = Nibakne, wingi aku tuku Rp. 10.000,- oleh sak kresek akeh banget 😁
.
#kulinernengsolo

 

Sumber Berita