. ESUK ESUK SYAHDU NGENE KI ENAKE MANGAN SATE DISIK KI LUR . Koyo mimin ki mau

.
ESUK ESUK SYAHDU NGENE KI ENAKE MANGAN SATE DISIK KI LUR 
.
Koyo mimin ki mau

.
ESUK ESUK SYAHDU NGENE KI ENAKE MANGAN SATE DISIK KI LUR 🀀
.
Koyo mimin ki mau bar mampir neng nggone warung sate sido mampir fajar indah 😍 iki warunge jan jane wes legend banget lur ket jaman aku ijik SMP ki wes dodol neng nggon cedak fajar indah, cuman semenjak bapake sing ndue meninggal dadi pindah neng banyuanyar, tapi saiki balik neh neng fajar indah di teruske karo anake😁 oiyo FYI iki mbien warunge jik sak perusahaan karo warung sate sing neng nggon kidul PDAM karangasem lur, cuman yo kui semenjak bapake meninggal trus karyawane dadi doh mbukak usaha dewe2 😁
.
Iki mau aku njajal sate kambinge genti lur, pokoke di cobo kabeh wkw kapan neh iso mangam enak, halal, rego murah πŸ˜‚ FYI iki satu porsi sate kambing isine 5 Tusuk gedi gedi lur 😍🀀
.
🍽 FIRST BITE SATE KAMBING
Satene empuk tenan lur, bumbune ngresep tekan njero daging, ki mau sebelum tak icipi tak tambahi racikanku dewe lur (Kecap+Lada), ben nyelot nyamleng rasane 😍, ki komposisi satene daging kabeh, mantep polll lur 😍, dijamin bar mangan iki wetengmu warek, sehat, tur rasah semelang asmamu kumat mergo nyawang dompetmu lur πŸ˜‚ soale iki murah banget 😍
.
πŸš€ Wes ngono wae ya lur, ndang dilarisi, soale ki mau pas mrono terpantau sepi je 😭, pokoke sing wes nyobo tak tunggu review ne neng kolom komentar😁 salam MADANG!!πŸ”₯ #madanglur
.
🏠 WARUNG SATE KAMBING PAK PARDI, SIDO MAMPIR FAJAR INDAH
πŸ”° LAMPU MERAH FAJAR INDAH KE UTARA 75M, WARUNGE TIMUR JALAN/TIMUR HOTEL ADHIWANGSA
⏰ BUKA JAM 07.00-16.00
.
πŸ’° SATE KAMBING + NASI + ES TEH = Rp. 25.000,-
.
#kulinernengsolo

Sumber Berita