. ESUK ESUK SARAPAN BABAT GONGSO JAN MANTUL BANGET KI . Tepate neng nggon Soto

.
ESUK ESUK SARAPAN BABAT GONGSO JAN MANTUL BANGET KI 
.
Tepate neng nggon Soto

.
ESUK ESUK SARAPAN BABAT GONGSO JAN MANTUL BANGET KI 中
.
Tepate neng nggon Soto Babat Nikmat Sari Kartasura lur 中 neng kene ki special dodolan soto babat, tapi selain soto babat, neng kene ki enek salah satu menu special meneh lur, jenenge Babat Gongso 中 masalah roso rasah perlu tak jlentrehke panjang lebar lur, soale rasane dijamin endes poll 中
.
Pas mlebu warunge ki aku rodo kaget lur, tak kiro enek Reinno Barrack tiwas aku mengo kiwo tengen goleki Syahrini kok raenek, baknen iki bakule ra nganggo suwe langsung pesen menu andalane Babat Gongso 中
.
FIRST BITE BABAT GONGSO
Seko tampilane ketok semlidut tenan lur, dadi ki sak porsi isine enek iso karo babat lur 中 pas tak sendok ki tekstur babate UEMPUK tenan krenyel krenyel mirip koyo kikil 中 dan blas ra amis/prengus lur 中 nek rasa bumbune ki cenderung manis gurih gurih nyoii 中 opo neh ditambah brambang gorenge dadi enek sensasi crunchy gurih 中 ASYEDAPPP 中
.
Wes monggo langsung agendakne wae lur, dijamin NAGIH+NUMANI 中 tak saranke nek koe nginceng babat gongsone absenmu rene rodo esuk ben kumanan saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya lur sing wes nyobo ojo lali di STORY dan TAG mimin @kuliner.neng.solo ya salam MADANG!! #madanglur
.
BABAT GONGSO = 25K
.

Cari Info Review Makanan Enak dan Murah Di Sekitar Kota Solo?
FOLLOW @kuliner.neng.solo

.
#kulinernengsolo

Sumber Berita