. BAWA UANG 20K DAPET BEEF BURGER 2 BIJI??WUIHHH MANTULLL . Panggone neng nggon

.
BAWA UANG 20K DAPET BEEF BURGER 2 BIJI??WUIHHH MANTULLL 
.
Panggone neng nggon

.
BAWA UANG 20K DAPET BEEF BURGER 2 BIJI??WUIHHH MANTULLL 😍
.
Panggone neng nggon burger king lur, dadi ki wingi aku bar mampir mrene, ra sengojo pas nginguk neng daftar menune ki baknen enek promo beef burger gur nyepuluhewunan 😍 ha pie tuku 1 gratis 1 je 😍 waaaah yo iki cocok tenan iso nongkrong syahdu tapi tetep ngirit πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€˜
.
Aku ki wingi pesene sing beef burger lur, seko tampilane sak jane mirip karo burger liya liyane, yo mung sg genah iki daging burgere model nganggo daging sapi model cacahan trus di bentuk bunder koyo nggon film spongebob kae lur πŸ˜‚
.
🍽 FIRST BITE BEEF BURGER
Tekstur rotine empuk lur, trus rasa rotine ki cenderung rodo enek rasa manise 🀀, daginge yo cukup kandel lur, dan tekstur daging sapine jik kroso tenan 🀀 worth it banget sih iki, 10K wes isoh nongkrong karo mangan burger kekinian 🀀😍 gerrr
.
πŸš€ Wes langsung agendakne wae neng TKP, mumpung iki promone jik tekan suwe lho 😁 pokoke sing wes tau nyobo ojo lali tulis review singkatmu neng kolom komentar, utowo sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo 😁 salam MADANG!!πŸ”₯ #madanglur
.
🏠 BURGER KING SOLO PARAGON
πŸ”° SOLO PARAGON MALL LANTAI DASAR
πŸ”° SOLO SQUARE
⏰ BUKA JAM 09.00-21.30 WIB
.
πŸ’° BEEF BURGER = Rp. 20.000,- (dapat 2 Beef Burger😍)
.
#kulinernengsolo

Sumber Berita