. BAKMI TOPRAK TETELAN SAPI CUMAN 10K??? . Yaps tepate iki neng nggone warung ba

.
BAKMI TOPRAK TETELAN SAPI CUMAN 10K???
.
Yaps tepate iki neng nggone warung ba

.
BAKMI TOPRAK TETELAN SAPI CUMAN 10K???🤤
.
Yaps tepate iki neng nggone warung bakmi thoprak Bu Widodo Kartopuran lur 😍 panggone iki sebelahan karo warung bakmi thoprak sing fenomenal kae lur, tapi nek babakan roso tenang wae lur, wani njamin ENDES 😍 babakan REGO??MURAHHH yakin wes 🤤 wingi aku pesene bakmi thoprak super komplit lur 😍
.
Seko tampilane wes marai kemecer tenan 🤤 hapie isine komplit banget, dan kuahe ki jan panas mongah mongah tenan, opo meneh bakmi thoprak e iki nganggo TETELAN DAGING SAPI akeh banget 😍🤤 jan marai ngiler tenan lur 🤤
.
🍽 FIRST BITE BAKMI THOPRAK SUPER KOMPLIT
Wuah kuahe seger polll, kuahe ki kroso banget kaldu sapine lur cocok tenan di padukan karo tahu tempe kambi bakmine, opo neh iki nganggo sosis basah lur, jarang jarang enek ketoprak model ngene ki🤤😍 jan marai kemringet tenan lur 🤤 TETELANE yo ra kalah mantul ki, UEMPUKKK banget 😍 jan marai NAGIH!!!🤤 ra lali wingi nganggo rajangan lombok lur ben tambah SYEGER pas mangan 🤤 NUMANI tenan, kapan kapan meh mbaleni mrene meneh aku lur, sopo melu????😂
.
🚀 Wes monggo sing kemecer langsung diagendakne mrene wae, kapan meneh ki isoh jajan bakmi thoprak nganggo tetelan akehe koyo ngene gek regane murah meriah sisan😍 pokoke sing wes tau nyobo ojo lali tulis review singkatmu neng kolom komentar ya lur, utowo sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG mimin @kuliner.neng.solo 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
.
🏠 WARUNG BAKMI THOPRAK BU WIDODO KARTOPURAN
🔰 GANG SELATAN LAPANGAN KARTOPURAN KE TIMUR 100M, WARUNGE UTARA JALAN, YANG SEBELAH BARAT
⏰ BUKA JAM 10.00-17.00 WIB
.
💰 BAKMI THOPRAK KOMPLIT = Rp. 10.000,-
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Cari Info Review Makanan Enak dan Murah Di Sekitar Kota Solo?
FOLLOW @kuliner.neng.solo
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
#kulinernengsolo

 

Sumber Berita