– AYAM GEPREK ANDALANKU PALING MANTUL KI!!! – Wah baknen saiki bar mbukak caban


AYAM GEPREK ANDALANKU PALING MANTUL KI!!!🤤

Wah baknen saiki @geprekchiki bar mbukak cabange neng nggon daerah Sondakan lho lur, ra nggumun sih nek saiki nganti isoh buka cabang anyar, soale yo wenak tenan, tur regane murah lur 🤤 sing marai special neng nggone @geprekchiki ki dadi neng kene ki special dodolan geprek dengan topping beraneka macam, enek mozzarella, sambel matah, Saus BBQ, Saus Keju, trus yo enek indomie ayam geprek barang lho lur 🤤 pokoke komplit banget🤤

🍽 OVERALL Ayam Gepreke mantul tenan lur, tepunge ki gurih renyah, dan ayame empuk ra marai seret 🤤 cocok tenan iki dinggo jujukan makan siangmu lur 🤤 sambel matahe yo mantep banget, kroso seger tenan lur yaqin 🤤 ayam geprek saus teriyakine yo wenakk, bumbu manis gurih kecampur geprek sing super pedes wenak polll 🤤 jan marai gobyos gobyosss 🤤dan sing tak senengi kabeh sause neng kene ki bukan kaleng kaleng tenan rasane lur, alias wenakkk, jan nglawuhi banget yaqin 🤤 aku lho, mben makan siang nganti order mrene, soale nek masalah roso emang wenak tenan lur 🤤

🚀 Langsung agendakne pesen wae lur, dijamin nagih dan numani, masalah rego?rasah khawatir, regane murah meriah banget 😍 ra percoyo?wes saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nypbo wae 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥🤟 #madanglur

🏡 GEPREK CHIKI @geprekchiki
🔰 LAMPU MERAH UTARA STM BK KE UTARA 25M, KETEMU ALFAMART DI BARAT JALAN, LANJUT MASUK GANG
⏰ BUKA JAM 10.00-22.00 WIB
🔰 SONDAKAN, Jalan KH Agus Salim No. 40 (SELATAN LUMBUNG BATIK LAWEYAN)
🛎 GOFOOD DAN GRABFOOD AVAILABLE “Geprek Chiki”
⛔ HARI SELASA LIBUR

💰 HARGA OFFLINE = 11K-16K
💰 HARGA APLIKASI/ONLINE = 13K-18K

#kulinernengsolo

Sumber Berita