– ASYIQQQQ TEMPAT NONGKRONG ANYAR PANGGONE SYAHDU BANGET LUR!!! – Panggone neng

-
ASYIQQQQ TEMPAT NONGKRONG ANYAR PANGGONE SYAHDU BANGET LUR!!!
-
Panggone neng


ASYIQQQQ TEMPAT NONGKRONG ANYAR PANGGONE SYAHDU BANGET LUR!!!😍

Panggone neng mburi KFC Manahan lur, tepate neng nggone @kopikalitan 😍 baknen selain neng nggon cedak mesjid Kalitan saiki buka cabang anyar neng nggon Manahan lho lur 😍 dan tentunya panggone luweh luas tur COWZY BANGET!!!😍

Pertama mlebu ki langsung di suguhne karo suasana sing syahdu lur, hapie lantaine ki full nganggo watu putih ala ala garden ngono kae lur, dan FULL AC, dadi rasah semelang nek sumuk lur 😂 selain kui neng kene menune yo macem macem lur, enek snack, trus rice bowl, berbagai jenis minuman, dan sing dadi ciri khas neng kene tentune yo Kopi Kalitane lur 😍 wes pokoke wajib banget dijajal!!!

🍽 OVERALL kopi kalitane syeger tenan lur, ra nggumun nek iki kopine sadi BEST SELLER neng kene 🤤 aroma dan taste e khas tenan, pait asem manis ngeblend dadi siji, aku wingi ngombene nganggo stainless straw lur, dadi ki anyepe awet tenan marai es kopine dadi tambah seger 🤤 opo neh snack e ki lho lur komplit dan murah murah tenan, dan kabeh FRESH + MADE BY ORDER!!!😍 nakdekkk~

🔰 FYI selama 10 Hari terhitung seko mimin POSTING iki, @kopikalitan bakal ngadakne PROMO GRATIS STAINLESS STRAW dinggo 20 Pengunjung Pertama/Hari sing upload neng Instagrame pas lagi nongkrong ngopi neng @kopikalitan 😍 WADIDAWW MANTUL!!!! Rasakan sensasi barune lur, njajal ngombe Es Kopi Kalitan nganggo Stainless Straw, dijamin tambah seger!!😍

🚀 Wes monggo langsung gasss TKP wae lur, dijamin panggone nyaman banget dinggo nongkrong!!! 😍 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya lur 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥🤟 #madanglur

🏡 KOPI KALITAN @kopikalitan
🔰 CABANG PUSAT (BARAT MASJID KALITAN SELATAN JALAN)
🔰 CABANG 2 (GANG BARAT KFC MANAHAN KE SELATAN 75M, TEMPATNYA TIMUR JALAN PAS POJOK PERTIGAAN)
⏰ BUKA JAM 10.00-21.30 WIB

💰 KOPI & NON KOPI ALL VARIAN = 15K
💰 CHICKEN SKIN = 10K
💰 POTATO WEDGES = 10K
💰 PLATTER = 15K
💰 CHICKEN WINGS = 15K
💰 GYUDNESS (nasi+beef slices teriyaki + telur) = 20K

➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Cari Info Review Makanan Enak dan Murah Di Sekitar Kota Solo?
FOLLOW @kuliner.neng.solo
➖➖➖➖➖➖➖➖➖

#kulinernengsolo

Sumber Berita