. AKU PENGEN PENTHOL SING ONO ENDOKE, AKU PENGEN PENTHOL PENTHOL PENTHOLLL . Aku

.
AKU PENGEN PENTHOL SING ONO ENDOKE, AKU PENGEN PENTHOL PENTHOL PENTHOLLL
.
Aku

.
AKU PENGEN PENTHOL SING ONO ENDOKE, AKU PENGEN PENTHOL PENTHOL PENTHOLLL๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Aku wingi bar dolan neng daerah baturan lur, lha kok seko kadohan ki enek bunder-bunder gedii marai aku penasaran lur, tak kiro bal tenis, yowes langsung tak parani, goleki bakule raenek ๐Ÿ˜ญ baknen lagi nyaponi๐Ÿ˜ญ sedurung pesen ki mau tak foto sek lur koyo biasane ๐Ÿ˜‚ bar kui aku takon bakule, “pak sing gede ki opo to pak?” dijawab bapake “Bakso Penthol mas, gede yo mas” owalah lah baknen bakule dodol bakso penthol lur ๐Ÿ˜‚ gek gede men gek sing mlothoti baksone nggo opo ya ๐Ÿ˜ญ wkwk, tapi cocok ki hawane sumuk sumuk basah di glondori nggo bakso penthol ๐Ÿคค ger deq ger nan ๐Ÿคค ki modele nibakne lur dadi piro piro didoli ๐Ÿ˜
.
๐Ÿฝ FIRST BITE PENTHOL
Pentolel sing gede menggoda tenan lur, isine endok puyuh ๐Ÿ˜ nek rasane yo kurang luweh podo karo cilok sing biasane didol nganggo numpak pit kae, tapi ki saus e nganggo saus kacang lur, gerdek gernan ๐Ÿคค, aku wingi tuku 5K oleh akeh banget, penthol gede 1 karo tahu bakso mbi baksone oleh akeh banget ki mau lalo ngitung ๐Ÿคค sing selak ngiler ndang golek kanebo sik ๐Ÿ˜‚
.
๐Ÿ  BAKSO PENTHOL PAK JON A.K.A PAK SUBAGYO
๐Ÿ”ฐLOKASI BARAT LAPANGAN BATURAN/BANGJO FAJAR INDAH SURAKARTA KE UTARA SAMPAI MENTOK, KETEMU LAPANGAN BATURAN, BARAT LAPANGAN
โฐ BUKA JAM 15.00-HABIS
.
๐Ÿ’ฐ Nibakne, ki wingi aku tuku Rp. 5.000,- ๐Ÿ˜€
.
#kulinernengsolo

Sumber Berita