– ROLASAN ROLASAN, MAKARYO TERUS YO KLENGER – Nyoh tak wenehi referensi tempat

-
ROLASAN ROLASAN, MAKARYO TERUS YO KLENGER 
-
Nyoh tak wenehi referensi tempat

– ROLASAN ROLASAN, MAKARYO TERUS YO KLENGER 😂 – Nyoh tak wenehi referensi tempat makan anyar sing panggone syahdu banget lur, ki panggone neng tengah kota lur, neng timur Ngarsopuro dadi gampang banget di akses 😍 pokoke cocok tenan iki dinggo jujukanmu makan siang utowo makan malammu lur 😍 – Neng kene ki menune komplit [baca…]

– NASI GORENGNYA ENAK BANGET LUR – Ki mau sore critane aku bar berburu kuliner

-
NASI GORENGNYA ENAK BANGET LUR 
-
Ki mau sore critane aku bar berburu kuliner

– NASI GORENGNYA ENAK BANGET LUR 🤤🔥 – Ki mau sore critane aku bar berburu kuliner langgananku neng nggon nasi goreng @nasgorpacman 😍 warunge unik ki lur, ha pie biasane nek wong dodol masakan sego goreng ki sore nek ra bengi ya, tapi iki warunge wes bukak awan lhoo, dan bukak nganti bengi 😍 waowww, [baca…]

– BAKSO MBLEDOS PALING MONCOR DI SOLO LUR – Panggone neng daerah Kabangan Sonda

-
BAKSO MBLEDOS PALING MONCOR DI SOLO LUR 
-
Panggone neng daerah Kabangan Sonda

– BAKSO MBLEDOS PALING MONCOR DI SOLO LUR 🤤🔥 – Panggone neng daerah Kabangan Sondakan lur, tepate neng nggone bakso mbledos, baksone neng kene isoh di jenengi bakso mbledos mergane njero baksone ki enek lomboke lur 😍 cocok tenan ki pokokoke nggo jujukan makan siang 🤤 – Sing ra doyan pedes tenang wae lur, neng [baca…]

– ESUK ESUK SARAPAN SOTO BABAT JAN MANTUL BANGET KI – Tepate neng nggon Soto Ba

-
ESUK ESUK SARAPAN SOTO BABAT JAN MANTUL BANGET KI 
-
Tepate neng nggon Soto Ba

– ESUK ESUK SARAPAN SOTO BABAT JAN MANTUL BANGET KI 🤤 – Tepate neng nggon Soto Babat Nikmat Sari Kartasura lur 🤤 neng kene ki special dodolan soto babat, tapi selain soto babat, neng kene ki enek salah satu menu special meneh lur, jenenge Babat Gongso 🤤 masalah roso rasah perlu tak jlentrehke panjang lebar [baca…]

– ES BUBUR KACANG IJO KHAS MADURA EMANG PALING MANTAP – Panas panas ngene ki pa

-
ES BUBUR KACANG IJO KHAS MADURA EMANG PALING MANTAP 
-
Panas panas ngene ki pa

– ES BUBUR KACANG IJO KHAS MADURA EMANG PALING MANTAP 🤤🤟 – Panas panas ngene ki pancen enak mangan es kacang ijo lur, koyo aku iki wingi bar mampir tuku neng neng daerah gentan, seporsi iki regane gur 5K tok dan dijamin cocok banget dinggo tombo ngelak 🤤 – 🍽 FIRST BITE ES KACANG HIJAU [baca…]

– Sopo sing gelem gratisan? SOFT OPENING gaes… Kabar gembira foodpedia hadir

-
Sopo sing gelem gratisan? SOFT OPENING  gaes... Kabar gembira foodpedia hadir

– Sopo sing gelem gratisan? SOFT OPENING @foodpediasolo gaes… Kabar gembira foodpedia hadir di Solo mulai Tanggal 23 Agustus 2019 🍜🍜🍜 Bagi bagi 100 porsi mie ayam lur… Tag konco kulineranmu – Buka jam 10.00- 22.00 wib Ojo sampe keentekan yow… Njajal juga menu Liane enak tur murah 😍😍😍 – Slide gambar sebelah ✔ 🏡 [baca…]

– Haloo masyarakat Solo Berbahagialah kalian sekarang ada grill & suki murah h

-
Haloo masyarakat Solo 
Berbahagialah kalian sekarang ada  grill & suki murah h

– Haloo masyarakat Solo Berbahagialah kalian sekarang ada grill & suki murah harga terjangkau… – Mulai dari 1500 rupiahh bisa pilih pilih menu sendiri yg pas dikantongmuu.. cocok bgt untuk kaum* missquen yg pengen gaya-gaya nggrill atau ngesuki ala ala tapi dompet twipisss… ditambah kalau pesen es teh disini, kamu bisa bebas ambil sendiri dan [baca…]

– MONGGO SARAPAN AMPUN HARAPAN – Wah esuk esuk ki pancen enake golek sarapan si

-
MONGGO SARAPAN AMPUN HARAPAN 
-
Wah esuk esuk ki pancen enake golek sarapan si

– MONGGO SARAPAN AMPUN HARAPAN 😂🤟 – Wah esuk esuk ki pancen enake golek sarapan sing anget anget lur, koyo aku wingi iki bar mampir golek bubur neng daerah manahan 😁 aku mampir mrene ki mergo seko kadohan enek tulisan 7000, wah yo iki cocok tenan karo dompete, ngepasi tanggal tuo enek “hidden treasure” 😍 [baca…]

– BAKSO MANUK LONDO???? – Wingi awan critane aku bar golek makan siang neng daer

-
BAKSO MANUK LONDO????
-
Wingi awan critane aku bar golek makan siang neng daer

– BAKSO MANUK LONDO????🤤🤤🤤 – Wingi awan critane aku bar golek makan siang neng daerah unisri, tepate neng nggone @baksomamanktse lur 😁, dadi neng kene ki dodolane bakso karo mie ayam lur, dan jenenge mie ayam karo baksone ki unik-unik lur 😂, enek bakso genderuwo, bakso jrangkong, bakso menthok crot, bakso hulk, karo bakso buto, [baca…]

– SUMPAH INI CUP STEAK NYA ENAK BANGET LUR!!!! – Aku wingi bar golek jujukan man

-
SUMPAH INI CUP STEAK NYA ENAK BANGET LUR!!!!
-
Aku wingi bar golek jujukan man

– SUMPAH INI CUP STEAK NYA ENAK BANGET LUR!!!!🤤 – Aku wingi bar golek jujukan mangan neng nggon @cupsteak.bar lur, dadi neng kene ki special dodolan steak tapi di wadahne neng nggon cup 😍 unik tenan ki lur, lagi pisan iki aku njajal steak di wadahke neng cup 🤤 neng kene menune yo komplit banget [baca…]

– TAHU KUPAT PORSI BUTO!!! – Awan awan enake golek tahu kupat sek ki lur, koyo a

-
TAHU KUPAT PORSI BUTO!!!
-
Awan awan enake golek tahu kupat sek ki lur, koyo a

– TAHU KUPAT PORSI BUTO!!!😍 – Awan awan enake golek tahu kupat sek ki lur, koyo aku ki mau bar golek makan siang neng nggon daerah Baturan Colomadu lur, tepate neng nggone Tahu Kupat Mas Agung 😁 – Sing special neng kene ki tahu kupate ki nganggo kuah kwenthel banget lur, dijamin nagih tenan 😍 [baca…]

– BAKSO PORSI YAK YAKAN – Panggone neng nggone Bakso Pakdhe Utara Matahari Sing

-
BAKSO PORSI YAK YAKAN 
-
Panggone neng nggone Bakso Pakdhe Utara Matahari Sing

– BAKSO PORSI YAK YAKAN 😭 – Panggone neng nggone Bakso Pakdhe Utara Matahari Singosaren lur, sing marai aku penasaran mrene ki menurut testimoni beberapa sing wes njajal porsine wakeh banget 😍 – Tekan panggone wingi terpantau rame lancar lur, oiyo pilihan baksone neng kene ki enek beberapa lur, enek bakso alus, bakso campur urat, [baca…]