– TANGGAL TUO NYAWANG DOMPET MARAI SENEP TENAN WETENGKU – Tapi tenang wae lur, k

-
TANGGAL TUO NYAWANG DOMPET MARAI SENEP TENAN WETENGKU
-
Tapi tenang wae lur, k

– TANGGAL TUO NYAWANG DOMPET MARAI SENEP TENAN WETENGKU😭 – Tapi tenang wae lur, ki mau aku bar nemokne panggon mangan enak, miyayeni, dan murah meriah 😍 yapsss tepate neng nggon @solofoodsurakarta lur 😍 neng kene ki special dodolan aneka jenis masakan komplit banget lur, dndk aneka soup, aneka salad, aneka pasta, BBQ item, oriental [baca…]

– HAWANE PANAS TENAN YA LUR GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE – Koyo aku

-
HAWANE PANAS TENAN YA LUR  GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE 
-
Koyo aku

– HAWANE PANAS TENAN YA LUR 😭 GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE 🀀 – Koyo aku ki mau bar mampir ngadem neng Solo Paragon, ha pie niate golek bakso malah neng ndalan adus kringet 😭 yowes langsung mlipir neng Solo Paragon wae sisan nggaringne awak 😭 jan panas puoll tenan yaqin 😭 [baca…]

– ESUK ESUK OJO LALI MANGAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT – Koyo aku ki mau b

-
ESUK ESUK OJO LALI MANGAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT
-
Koyo aku ki mau b

– ESUK ESUK OJO LALI MANGAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT🀟 – Koyo aku ki mau bar mampir sarapan neng nggone warung sate sido mampir fajar indah 😍 iki warunge jan jane wes legend banget lur ket jaman aku ijik SMP ki wes dodol neng nggon cedak fajar indah, cuman semenjak bapake sing ndue meninggal [baca…]

– PROMO PAS JAM MAKAN SIANG?WADIDAWWW MANTUL, SESUK LANGSUNG GAS!!! . yoih lurrr

-
PROMO PAS JAM MAKAN SIANG?WADIDAWWW MANTUL, SESUK LANGSUNG GAS!!!
.
yoih lurrr

– PROMO PAS JAM MAKAN SIANG?WADIDAWWW MANTUL, SESUK LANGSUNG GAS!!!😍🀟 . yoih lurrrr! kapan meneh bebas milih ALL VARIANT PIZZA panties wong loro karo konco utowo yangmu gur cukup bayar 55K tok!!! 😍😍😍 . cabskuy neng outlet terdekat dikotamu, promo MAKSIBAR iki mung berlaku neng tanggal 21-24 Oktober 2019 lur, catet dan agendakne ya! . [baca…]

– MIE AYAM PAKAI JAMUR TIRAM??? WUIDIHHHH MAK NYUS TENAN!!! – Panggone neng nggo

-
MIE AYAM PAKAI JAMUR TIRAM??? WUIDIHHHH MAK NYUS TENAN!!!
-
Panggone neng nggo

– MIE AYAM PAKAI JAMUR TIRAM???😍 WUIDIHHHH MAK NYUS TENAN!!!🀀 – Panggone neng nggon daerah baturan lur, tepate neng Mie Ayam Pak Lan alias Pak Ramelan 😍 sing marai aku mampir mrene ki mergo mie ayame unik banget lur, nganggo JAMUR TIRAM 😍 BEUHH mantul gak tuh, mie ayam di kei topping jamur tiram mesti [baca…]

– BUSSETTT 100K DAPET 20 PACK SEBLAK/CUANKI???? – Sing wegah ribet dan pengen ma

-
BUSSETTT 100K DAPET 20 PACK SEBLAK/CUANKI????
-
Sing wegah ribet dan pengen ma

– BUSSETTT 100K DAPET 20 PACK SEBLAK/CUANKI????😭😭😭 – Sing wegah ribet dan pengen mangan seblak, Baso Aci, karo Cuanki asli Bandung kapan aja dan dimana saja, utowo sing meh golek referensi oleh oleh juga bisaaa atau mau bisnis modal sedikit untung banyakk?? – Nah cocok banget ki lur, mumpung lagi enek PROMO BELI 20 PACK [baca…]

– WADIDAWW ENEK TEMPAT NONGKRONG ANYAR, TAPI REGANE MURAH MERIAH TENAN KI!!! – P

-
WADIDAWW ENEK TEMPAT NONGKRONG ANYAR, TAPI REGANE MURAH MERIAH TENAN KI!!!
-
P

– WADIDAWW ENEK TEMPAT NONGKRONG ANYAR, TAPI REGANE MURAH MERIAH TENAN KI!!!😍🀟 – Panggone neng daerah Fajar Indah lur, tepate neng nggone @warkop.cobiniki lur 😁 sing special neng kene ki selain panggone cukup luas dan resik, regane murah meriah tenan lur 😍 dan varian menune cukup komplit, cocok tenan nggo jujukan nongkrong santuy pas tanggal [baca…]

– WES SIAP MANGAN KEBAB ENAK DURUNG LUR??? – KABOBS Premium Kebab! Kebab sing ng

-
WES SIAP MANGAN KEBAB ENAK DURUNG LUR???
-
KABOBS Premium Kebab! Kebab sing ng

– WES SIAP MANGAN KEBAB ENAK DURUNG LUR???🀀😍 – KABOBS Premium Kebab! Kebab sing nganggo daging XIMPLAH XIMPLAH, sayurane FRESH tur SEGER dan nganggo SAOS racikan spesial! – Mulai 21 Oktober, KABOBS bakal bukak neng Solo Grand Mall karo Solo Paragon Mall lho lur!😍 tentune enek OPENING PROMO ne barang lur, dinggo tuku varian BIG [baca…]

– TANGGAL TUO WAYAHE GOLEK PROMO DISEK WAE KI LUR, MUMPUNG ENEK PROMO BUY 1 GET

-
TANGGAL TUO WAYAHE GOLEK PROMO DISEK WAE KI LUR, MUMPUNG ENEK PROMO BUY 1 GET

– TANGGAL TUO WAYAHE GOLEK PROMO DISEK WAE KI LUR, MUMPUNG ENEK PROMO BUY 1 GET 1 LHO 😍🀟 – Panggone neng daerah Nusukan lur, tepate neng gone @miegemezsolo , dadi critane aku wingi bar mampir golek makan siang, ko kadohan enek tulisan Beli 1 Gratis 1 😍 wayoikii, wayaheeee golek PROMO 😍 baknen PROMO [baca…]

– BAKSO KOCOK??? MONCOR LURRR – Tepate neng nggone Sriwedari lur, dadi neng ke

-
BAKSO KOCOK??? MONCOR LURRR 
-
Tepate neng nggone  Sriwedari lur, dadi neng ke

– BAKSO KOCOK???🀀 MONCOR LURRR πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦ – Tepate neng nggone @thejagongan Sriwedari lur, dadi neng kene ki lagi ngetokne menu anyar jenenge Bakso Kocok lur 😍 seko proses nggawene sih mirip banget karo proses gawene Mie Kocok Bandung lur, dadi kabeh bahane ki di godok neng saringan trus di kocok kocok 😍 – Oiyo selain [baca…]

– SUMPAH INI DESSERTNYA WENAK BANGET!!!! – Aku ki mau awan critane bar golek des

-
SUMPAH INI DESSERTNYA WENAK BANGET!!!!
-
Aku ki mau awan critane bar golek des

– SUMPAH INI DESSERTNYA WENAK BANGET!!!!🀀 – Aku ki mau awan critane bar golek dessert lur, mumpung hawane panas ki enake nyemil sing serba basah sik 🀀 ki mau ndelalah aku nemu panggon jujukan nggo dessert anyar, panggone neng nggone @dapoerbarru lur 😁 sing special neng kene ki dessert e dudu sembarang dessert lur, ha [baca…]

. MONCOR TENAN KI LUR, LUMER TUMPEH TUMPEH . Tepate neng nggon lur ki mau awa

.
MONCOR TENAN KI LUR, LUMER TUMPEH TUMPEH 
.
Tepate neng nggon  lur  ki mau awa

. MONCOR TENAN KI LUR, LUMER TUMPEH TUMPEH 😍🀟 . Tepate neng nggon @lacremepuff.soloparagon lur 😁 ki mau awan aku mampir mrene mumpung lagi GRAND OPENING enek PROMO DISKON 25% ALL ITEM 😍 WIDIHHH MANTULLSSS, sing durung mudeng @lacremepuff.soloparagon dodol opo wae tak jelaske singkat lur, dadi neng kene ki special dodolan creme puff, dadi [baca…]