. HAWANE PANAS PANAS ENAKE PRENGUSAN SIK LUR BEN N… | Info Kuliner Solo Terbaru Trending Murah Rame Mantap

.
HAWANE PANAS PANAS ENAKE PRENGUSAN SIK LUR BEN NJENGAT NJENGAT 😍
.
koyo aku ki mau bar mampir golek tengkleng masak neng nggon warung sate kambing mas agus thowil kerten 😁 aku mrene ki jane wes kedua kali lur, jaman ndisik pas kuliah semester awal, saiki mbaleni mrene meneh πŸ˜‚
.
Ki mau aku pesene tengkleng masak lur, sing special ki neng kene ki tengklenge dimasak meneh lur, nganggo bumbu racikan model tongseng ngono 😍 wuahhh mantullls, porsine yo uakeh tenan lur, jan marai ngiler pokoke 🀀 dan iki bener bener akeh, ora di ganjel Kobis πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
🍽 FIRST BITE TENGKLENG MASAK
Wuah kuahe seger banget, manis, gurih, pedes lur, dan bumbu rempahe kroso tenan 🀀 senajan iki tengkleng balungan tapi ojo salah lur, daging sing tememplek ki jik akeh tenann, tekstur daginge yo empuk banget, anti nylilet club 🀀, selain kui sing marai menggoda i porsine kui lho lur akeh polll 😍, marai wegah leren tenan sing mangan🀀😍 haucek cing cing pi 🀀
.
πŸš€ Wes monggo langsung di agendakne TKP wae lur, kapan meneh ki iso ngicipi tengkleng masak porsi melimpah, harga murah meriah koyo ngene 😍🀀 sing wes nyobo ojo lali di STORY dan TAG mimin @kuliner.neng.solo ya lur, salam MADANG!!πŸ”₯ #madanglur
.
🏠 WARUNG SATE MAS AGUS THOWIL KERTEN
πŸ”° SMA REGINA PACIS (URSULIN) KE BARAT 200M, KETEMU PERTIGAAN, LANJUT KE SELATAN 50M ARAH PANTI WALUYO, WARUNGE TIMUR JALAN
⏰ BUKA JAM 10.00-15.00 WIB
.
πŸ’° TENGKLENG MASAK = Rp. 25.000,- (sudah termasuk nasi dan es teh)
.
#kulinernengsolo

Sumber Berita