Hatpitnas lurr … Mbiyen biasane nek pas harpitna… | Agenda Kegiatan dan Even Kota Solo Raya

Hatpitnas lurr … Mbiyen biasane nek pas harpitnas tetep mlebu sekolah neng santai..sok mulih awal. Yen kerjo yo kadang ono seng dibablaske cuti.
.
Piye lur harpitnas tetep mlebu ?

Sumber Berita