BANANA GARDEN MOJOLABAN | Info Kuliner Solo Rekreasi Keluarga

.
ENEK REFERENSI ANYAR TEMPAT DINGGO NGUMPUL KELUARGA IKI LUUURRR BANANA GARDEN MOJOLABAN😍
.
Biasane koe nek dho liburan karo keluarga nengdi lur? Nek aku biasane gur ngemall, suwe2 bosen yoan pengen golek suasana bedo 😭 nah kebetulan wingi aku bar dijak karo koncoku nyobo neng daerah Mojolaban lur, jarene enek tempat cowzy dinggo kumpul keluarga jenenge BANANA GARDEN @bananagardens_mojolaban 😍
.
Tempat e iki lumayan tersembunyi lur, makane akeh sing ra mudeng. Pertama kali mlebu WUIHHHH!!! Panggon e jembar bgt, akeh spot foto menarik, akeh wahana bermain juga 😍 enek kolam renang, taman bermain, warnet, macem2 binatang, dan sing paling laris ki cafe ne lur, dadi cafe ne neng kene enek beberapa spot, enek sing indoor enek sing oudoor. Dari segi makanan komplit tenan lur, rasane ra kalah karo tempat e 😍 Sing penasaran langsung agendakan mrono lurrr 😍😍
.
🍽 FIRST BITE RICA-RICA AYAM
Seko tampilane wis menarik bgt lur, rica-rica ayam ditambahi bawang bombay WAHHH MANTEP 😍 rasane ki rica-ricane manis pedes guruh lur ditambah irisan bawang bombay dadi enek sensasine krenyes krenyes MANTHUUUL 🤤
.
🚀 Wes langsung agendakne TKP wae lur, cocok ki nggo nongkrong karo keluarga utowo konco-koncomu 😍 sing wes nyobo ojo lali di story/komen review singkat dan TAG @kuliner.neng.solo ya lur 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
.
🏠 BANANA GARDEN MOJOLABAN @bananagardens_mojolaban
🔰 JEMBATAN MOJO KE TIMUR 50M, BELOK/PUTAR ARAH KE BARAT 100M DI JALAN SAMPING JEMBATAN, LANJUT BELOK KIRI/SELATAN 300M, KETEMU PERTIGAAN PERTAMA BELOK KANAN, TEMPATNYA SELATAN JALAN
⏰ 08.00-22.00 WIB
.
💰 NASI GORENG = 15K
💰 RICA RICA AYAM = 25K
💰 NASI AYAM GORENG = 20K
.
#kulinernengsolo

Sumber Berita