. BAKSO SEGINI BANYAKNYA GAK NYAMPE 10REBU??? WAJI… | Info Kuliner Solo Terbaru Trending Murah Rame Mantap

.
BAKSO SEGINI BANYAKNYA GAK NYAMPE 10REBU???😍😍😍 WAJIB BANGET DI COBA NIH GAIS 😍
.
Nah ki mau aku critane bar makan siang neng nggon Bakso Mas Giman Sondakan lur, tekan nggone mau terpantau sepi banget lur, gur aku tok sing tuku jal 😭 bahaya banget lho iki, enek warung enak + regane murah koyo ngene tapi sepi 😭, KUDU dan WAJIB di lestarikan lur warung warung ngene ki ben tambah laris 😭
.
Ora nganggo suwe aku langsung pesen bakso komplit, first look baksone ketok nyenengke banget lur, isine enek bakso Jumbo Telur 1x, Bakso alus 6x, tahu goreng 2x, mihun, karo pangsit lur, ntaps pokoke 🤤 nek menurutku ki komposisine mirip banget karo Bakso Malang ngarep al firdaus, tapi nek bab roso emmmhhh, mari kita coba rasakan dulu lur 😁
.
🍽 FIRST BITE BAKSO KOMPLIT
Tak icipi kuahe, wuahhh seger lur 🤤, kuahe berkaldu alias gurih dudu mergo micin 🤤 seger gurih gurih nyoii 🤤 lanjut njajal baksone, mak cesss mantapppp 🤤 pecah banget neng mulut lur, ki baksone nek menurutku komposisine seko daging ayam+sapi lur 🤤 selain kui bakso jumbone ki marem banget lur, pas tak biyak njerone enek isi telur ayam 1 wutuh 🤤 mantap surantap tenan lur 🤤 dijamin mangan 1 porsi iki lidahmu bakal termanjakan tenan lur 🤤, dan dijamin warek+gak bikin kantong bolong 😍 ha pie porsi semene ambane mung 9K tok je 🤤😍
.
🚀 Wes langsung gaske TKP lur, gek ndang dilarisi, soale mau tak pantau pas jam makan siang ijik sepi lur 😔, mungkin mergo durung akeh sing mudeng lur😔 pokoke sing wes njajal tak tunggu review singkatmu neng kolom komentar, utowo sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG mimin @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
.
🏡 BAKSO MAS GIMAN
🔰 ROBINSON/SWISS BELINN SARIPETODJO KE SELATAN 200M ARAH KIOS BUAH, WARUNGE BARAT JALAN, SEBRANG RETNO BEAUTY CENTER
⏰ BUKA DIRUMAH JAM 11.00-16.00
⏰ DIATAS JAM 16.00 LANJUT JUALAN KELILING DI SEKITAR KELURAHAN SONDAKAN
.
💰 BAKSO JUMBO TELUR KOMPLIT = Rp. 9.000,- . sangu 10k susuk lur 😍, Murah polll 😍
.
#kulinernengsolo

Sumber Berita