. BAKSO BAKSOOOO TING TING TING . Aku ki mau crit… | Info Kuliner Solo Terbaru Trending Murah Rame Mantap

.
BAKSO BAKSOOOO TING TING TING 😂
.
Aku ki mau critane bar dijak koncoku golek makan siang neng nggone bakso pak min sumber lur, iki baksone tunggale karo mie ayam tetelan sing tau tak review kae lho lur 😁
.
Dadi neng kene ki selain dodolan mie ayam tetelan, baknen yo dodol bakso barang lho lurr, dan sing special neng kene ki tetelane jeee 🤤 tetelane ki jan menggoda tenan 🤤 hapie selain porsine uakeh ki yo empuk dan blas ra amis 🤤😍WUIHHHH yo iki makan bakso rodo nganggo adegan berbahaya sitik sek ben tambah njengatttt 💪 wkwkwk 😂
.
🍽 FIRST BITE BAKSO TETELAN
Seko tampilane sih menarik banget, tak etung baksone enek sekitar 6 glinding, dan tetelane ki mau uakeh polll, FYI neng kene tetelane nganggo kikil + jerohan sapi lur 😍 mangstappps 😍, tak icipi kuahe rasane gurih lur, tapi gurihe seko kaldu sapine 🤤 wenak nannn 🤤 lanjut njajal baksone, mak CLESSSS, WUAHHHHAY ndaging tenan baksone lur 🤤 jan membuat lidahku bergoyang dombret tenan iki 🤤 lanjut njajal tetelane 🤤 tetelane empukkk, dan BLASS ORA AMIS 😍🤤 wenak tenan dipadukan karo bakso+kuahe sing panas 🤤 wuahhh kombinasi yang sungguh luar biasa 🤤🔥 nakkk nannn
.
🚀 Wes monggo langsung wae agendakne neng TKP, mumpung bar udan udan cakung ngene ki enake golek sing seger seger anget 🤤 sing wes nyobo ojo lali di STORY dan TAG mimin @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
.
🏠 BAKSO PAK MIN SUMBER
🔰 GANG BARAT FAVE HOTEL ADI SUCIPTO KE UTARA 250M, KETEMU INDOMARET, KE UTARA LAGI 50M, WARUNGE BARAT JALAN
⏰ BUKA JAM 10.00-21.00 WIB
.
💰 BAKSO TETELAN = Rp. 10.000,-
.
#kulinernengsolo

Sumber Berita