. AKU PENGEN PENTHOL SING ONO ENDOKE, AKU PENGEN P… | Info Kuliner Solo Terbaru Trending Murah Rame Mantap

.
AKU PENGEN PENTHOL SING ONO ENDOKE, AKU PENGEN PENTHOL PENTHOL PENTHOLLL😍😍😍
.
Aku wingi bar dolan neng daerah baturan lur, lha kok seko kadohan ki enek bunder-bunder gedii marai aku penasaran lur, tak kiro bal tenis, yowes langsung tak parani, goleki bakule raenek 😭 baknen lagi nyaponi😭 sedurung pesen ki mau tak foto sek lur koyo biasane 😂 bar kui aku takon bakule, “pak sing gede ki opo to pak?” dijawab bapake “Bakso Penthol mas, gede yo mas” owalah lah baknen bakule dodol bakso penthol lur 😂 gek gede men gek sing mlothoti baksone nggo opo ya 😭 wkwk, tapi cocok ki hawane sumuk sumuk basah di glondori nggo bakso penthol 🤤 ger deq ger nan 🤤 ki modele nibakne lur dadi piro piro didoli 😁
.
🍽 FIRST BITE PENTHOL
Pentolel sing gede menggoda tenan lur, isine endok puyuh 😍 nek rasane yo kurang luweh podo karo cilok sing biasane didol nganggo numpak pit kae, tapi ki saus e nganggo saus kacang lur, gerdek gernan 🤤, aku wingi tuku 5K oleh akeh banget, penthol gede 1 karo tahu bakso mbi baksone oleh akeh banget ki mau lalo ngitung 🤤 sing selak ngiler ndang golek kanebo sik 😂
.
🏠 BAKSO PENTHOL PAK JON A.K.A PAK SUBAGYO
🔰LOKASI BARAT LAPANGAN BATURAN/BANGJO FAJAR INDAH SURAKARTA KE UTARA SAMPAI MENTOK, KETEMU LAPANGAN BATURAN, BARAT LAPANGAN
⏰ BUKA JAM 15.00-HABIS
.
💰 Nibakne, ki wingi aku tuku Rp. 5.000,- 😀
.
#kulinernengsolo

Sumber Berita