Mas e Kora-kora santuy tenan iki luur…tanpo gondelan opo-opo, ra njondil blas.

Mas e Kora-kora santuy tenan iki luur...tanpo gondelan opo-opo, ra njondil blas.

Mas e Kora-kora santuy tenan iki luur…tanpo gondelan opo-opo, ra njondil blas…ilmune duwur 😂
.
Koe wis dolan Sekaten durung??
.
🎥 kiriman dari @veve2602
from @visitsurakarta

 

Sumber Berita