Ayo mantai gaes… Wis suwe ki ra dolanan banyu . Wonogiri mbablas lurus …pan

Ayo mantai gaes... Wis suwe ki ra dolanan banyu 
.
Wonogiri mbablas lurus ...pan

Ayo mantai gaes… Wis suwe ki ra dolanan banyu 😁
.
Wonogiri mbablas lurus …pantai Banyu Tibo, Pacitan.
.
📷 @rrchmnt

PANTAI BANYU TIBO
Widoro, Donorojo, Kabupaten Pacitan

Sumber Berita