. HAWANE MENDUNG, ENAKE GOLEK SING ANGET+PEDES SEK KI . Panggone iki neng gon S

.
HAWANE MENDUNG, ENAKE GOLEK SING ANGET+PEDES SEK KI 
.
Panggone iki neng gon S

. HAWANE MENDUNG, ENAKE GOLEK SING ANGET+PEDES SEK KI 🤤 . Panggone iki neng gon Solo Paragon lur, baknen neng kene lagi enek Food Festival lho lur, jan akeh tenan stand panganane lur 😍 tapi sing marai aku tertarik yo gone @chuangki_akang_bandung iki 😍 neng kene dodolan semacam bakso pedes kekinian lur 🤤 wah yo [baca…]

. Lurr!! Enek rumah makan anyar kih, Menune bongso chinese food, ayam karo sea f

.
Lurr!! Enek rumah makan anyar kih,
Menune bongso chinese food, ayam karo sea f

. Lurr!! Enek rumah makan anyar kih, Menune bongso chinese food, ayam karo sea food. Regane murah murah, rasane uenak lur, dijamin halal & non MSG, sing masak chef tenan iki bukan kaleng2 ! . 🚀 Langsung gasske wae neng ” Sego Roso” @warung.segoroso 🔰 Jl. Ir. Juanda No. 53 (Sakdurunge sd warga kiri jalan [baca…]

– SUMPAH IKI RASANE NAGIH TENAN LUR!!! – Nyoh tak kei referensi panggon jujukan

-
SUMPAH IKI RASANE NAGIH TENAN LUR!!!
-
Nyoh tak kei referensi panggon jujukan

– SUMPAH IKI RASANE NAGIH TENAN LUR!!!🤤 – Nyoh tak kei referensi panggon jujukan nggo MAKSIBAR!!!😁 Pokoke yen tanggal enom ngene ki wayahe nanjakne blanjan sek neng nggone @dapur_omahku lur, dadi neng kene ki special dodolan berbagai macam olahan cumi lur, komplit banget dan jan marai kemecer kabeh menu cumine 🤤 selain enak neng kene [baca…]

. NASI KULIT CRISPYNE MONCOR TENAN LUR!!!! . Mumpung dino terakhir Food Festival

.
NASI KULIT CRISPYNE MONCOR TENAN LUR!!!!
.
Mumpung dino terakhir Food Festival

. NASI KULIT CRISPYNE MONCOR TENAN LUR!!!!🤤 . Mumpung dino terakhir Food Festival gek ndang gage dolan golek diskonan lur, tak saranke neng o Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official iki dodolan berbagai macam kulit ayam crispy [baca…]

– WAIKI JAJANAN SING LAGI VIRAL LUR, WES DOH TAU NJAJAL DURUNG?? – Pas lagi ngem

-
WAIKI JAJANAN SING LAGI VIRAL LUR, WES DOH TAU NJAJAL DURUNG??
-
Pas lagi ngem

– WAIKI JAJANAN SING LAGI VIRAL LUR, WES DOH TAU NJAJAL DURUNG??🤤 – Pas lagi ngemall neng Solo Paragon wingi ra sengojo aku nemu jajanan anyar sing lagi viral lur, jenenge @winseggdrop 😍 jajanane iki sebenere nek tak delok mirip roti bakar lur, cuman isiane komplit tenan, enek smooked beef, keju, mayonaise, karo scramble egg [baca…]

– DINO MINGGU OJO LALI NYOTO DISEK LUR!!! – Koyo aku ki mau bar golek kesegaran

-
DINO MINGGU OJO LALI NYOTO DISEK LUR!!!
-
Koyo aku ki mau bar golek kesegaran

– DINO MINGGU OJO LALI NYOTO DISEK LUR!!!🤤 – Koyo aku ki mau bar golek kesegaran neng nggone Soto Mbok Giyem lur 🤤 Pokoke yen aku babakan soto sing seger seger dan anget aku tetep milih Soto Seger Mbok Giyem lur 😍 soale selain regane terjangkau, sundukane komplit tenan lur, enek sate uritan, sate paru, [baca…]

. Yang kemarin gak sempet datang ke Food Fest – Festival Desa Lestari jangan l

.
Yang kemarin gak sempet datang ke Food Fest - Festival Desa Lestari   jangan l

. Yang kemarin gak sempet datang ke Food Fest – Festival Desa Lestari @festivaldesalestari jangan lupa hari ini Minggu 15 Desember 2019 hari terakhir loh… Acara dimulai nanti sore jam 15.00 sd 22.00 WIB di parkir timur The Park Mall Solo Baru Ada 100 voucher senilai Rp.10.000 bagi yg download aplikasi Tani Link @tanilink.apps di [baca…]