di SOLO BARU — Grill & Hotpot. (lagi ngadain GIVE AWAY) . Makan enak.. rame-ram

di SOLO BARU -- Grill & Hotpot. (lagi ngadain GIVE AWAY)
.
Makan enak.. rame-ram

di SOLO BARU — Grill & Hotpot. (lagi ngadain GIVE AWAY) . Makan enak.. rame-rame bareng teman atau kerabat, dengan BUDGET yang bisa kamu atur sendiri. Wahh di @meatandgrill_soba kamu bisa pilih varian makanan dengan pilihan DIPPING SAUCE : . – BBQ SAUCE – SPICY SAUCE – SWEET SAUCE . dan dengan pilihan kuah hotpot [baca…]

– HAWANE MENDUNG, NYEMIL TAKOYAKI BABY OCTOPUS DISEK COCOK TENAN IKI!! – Hayo so

-
HAWANE MENDUNG, NYEMIL TAKOYAKI BABY OCTOPUS DISEK COCOK TENAN IKI!!
-
Hayo so

– HAWANE MENDUNG, NYEMIL TAKOYAKI BABY OCTOPUS DISEK COCOK TENAN IKI!!🤤 – Hayo sopo sing lengganan neng nggone @tako_pico lur???😍 langsung gass mrene wae, mumpung lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon langsung tak GASS lur 😍 – Maklum aku wes lengganan banget jajan mrene lur, nganti tiap enek neng Food Festival selalu lengganan [baca…]

– WAIKI PANAS ENAKE NGOMBE SING SEGER SEGER SEK LUR!! – Koyo aku iki mau bar gol

-
WAIKI PANAS ENAKE NGOMBE SING SEGER SEGER SEK LUR!!
-
Koyo aku iki mau bar gol

– WAIKI PANAS ENAKE NGOMBE SING SEGER SEGER SEK LUR!!🤤 – Koyo aku iki mau bar golek sing seger seger neng Solo Paragon lur, ki mau aku mrene mergo yo penasaran kok seko kadohan enek tulisan koyo yakult, wah yo iki wayahe golek kesegaran sek 🤤 panggone neng @staykultindonesia lur, sing special neng kene ki [baca…]

– ASHIAPPP, NENG SOLO SAIKI WES ENEK PISANG TANDUK GORENG LHO LUR!!! – Panggone

-
ASHIAPPP, NENG SOLO SAIKI WES ENEK PISANG TANDUK GORENG LHO LUR!!!
-
Panggone

– ASHIAPPP, NENG SOLO SAIKI WES ENEK PISANG TANDUK GORENG LHO LUR!!!😍🤟 – Panggone neng daerah Makamhaji lur, tepate neng nggone @gedhangdowo 😁 sing marai aku tertarik mrene ki mergo pisange nganggo pisang tanduk lur, dadi ukurane dowo tur gedhi 😍 pokoke bedo karo pisang goreng liyane lur!!🤤 – Selain kui sing menarik koe yo [baca…]

– WAH WANCINE LIBURAN NGENE KI, ENAKE GOLEK PANGGON MANGAN SING SYAHDU DISEK WAE

-
WAH WANCINE LIBURAN NGENE KI, ENAKE GOLEK PANGGON MANGAN SING SYAHDU DISEK WAE

– WAH WANCINE LIBURAN NGENE KI, ENAKE GOLEK PANGGON MANGAN SING SYAHDU DISEK WAE KI LUR!!!😍🤟 – Koyo aku iki lho lur, bar golek jujukan makan sianh neng nggon warung makan khas sunda, tepate neng nggone @mangengking_solo lur, aku hobby jajan mrene ki mergo selain masakane wenakk, panggone yo syahdu tenan lur, cocok tenan dinggo [baca…]

– DONAT LEMBUT SING PALING MURAH DEWE SAK SOLO KI LUR!!! – Sopo to sing durung t

-
DONAT LEMBUT SING PALING MURAH DEWE SAK SOLO KI LUR!!!
-
Sopo to sing durung t

– DONAT LEMBUT SING PALING MURAH DEWE SAK SOLO KI LUR!!!🤤 – Sopo to sing durung tau ngicipi kenikmatan donat nggone @donatflow? mesti hampir kabeh wes tau ngrasakne donate, hapie lur, selain rasane wenak, regane murah tenan je, sak kerdus isi 6 ngene ki mung 15K tok!!!😍 wadawww mantul tenan – Nek seko tampilane sih [baca…]