. KENTANGE MONCOR BANGET IKI LUR!!! . Koe kabeh kudu banget nyobo cemilan siji i

.
KENTANGE MONCOR BANGET IKI LUR!!!
.
Koe kabeh kudu banget nyobo cemilan siji i

. KENTANGE MONCOR BANGET IKI LUR!!!🤤 . Koe kabeh kudu banget nyobo cemilan siji iki lur, langsung gek ndang otw Solo Paragon Mall, gon foodfest golekono stand e @hugo.fries 😍 tak jamin bakal ketagihan 🤤 . Dadi neng kene ki dodolan cemilan kentang lur, tapi di kemas dengan tampilan sing menggugah selera tenan 🤤 cemilan [baca…]

– ASHIAP MANTAP, HARI TERAKHIR PROMO BUY 1 GET 1 KI!!! – Warga solo bagian kidul

-
ASHIAP MANTAP, HARI TERAKHIR PROMO BUY 1 GET 1 KI!!!
-
Warga solo bagian kidul

– ASHIAP MANTAP, HARI TERAKHIR PROMO BUY 1 GET 1 KI!!!😍 – Warga solo bagian kidul a.k.a Sukoharjo City, saiki rasah khawatir nek kepengen ngicipi kopi sing lagi hits rasah adoh adoh tekan Solo, saiki neng Sukoharjo enek lur, tepate neng nggone @kopijanjijiwa.skhjendsudirman 😍 – Neng kene ki dodolane special kopi kekinian dengan beraneka macam [baca…]

– SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE LUR!! – Hayo sopo sing lengganan neng nggone

-
SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE LUR!!
-
Hayo sopo sing lengganan neng nggone

– SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE LUR!!🤤 – Hayo sopo sing lengganan neng nggone @tako_pico lur???😍 langsung gass mrene wae, mumpung lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon langsung tak GASS lur 😍 – Maklum aku wes lengganan banget jajan mrene lur, nganti tiap enek neng Food Festival selalu lengganan mampir jajan neng [baca…]

. BANGBAYIKKK!!!! PARAH TENAN KULIT AYAM CRISPYNE, MANTUL TENAN LURRRR . Mumpun

.
BANGBAYIKKK!!!! PARAH TENAN KULIT AYAM CRISPYNE, MANTUL TENAN LURRRR 
.
Mumpun

. BANGBAYIKKK!!!! PARAH TENAN KULIT AYAM CRISPYNE, MANTUL TENAN LURRRR 🤤 . Mumpung sesuk prei gek ndang gage dolan golek diskonan lur, tak saranke neng o Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official iki dodolan berbagai macam kulit [baca…]

– AWAN AWAN NYEMIL ROTI SEK WAE KI ENAKE – Tanggal enom ngene ki paling wenak e

-
AWAN AWAN NYEMIL ROTI SEK WAE KI ENAKE 
-
Tanggal enom ngene ki paling wenak e

– AWAN AWAN NYEMIL ROTI SEK WAE KI ENAKE 🤤 – Tanggal enom ngene ki paling wenak emang golek cemilan sing murah meriah sek lur ben blanjane awet 😂🤟 glooo koyo aku ki lho bar nemu cemilan jajanan roti murah meriah neng daerah gladak lur, tepate neng nggone @roti_ginem , hapie regane neng kene ki [baca…]

. Hay hay solo dan colomadu jelome open order infus water. Nggak cuman infus aja

.
Hay hay solo dan colomadu jelome open order infus water. Nggak cuman infus aja

. Hay hay solo dan colomadu jelome open order infus water. Nggak cuman infus aja ya menu dari kita. List price menu : . ▪ Infus water fruity & vegetable 250ml 600ml ▪ Fruity yogurt milk 250ml ▪ Majito 250ml ▪ Jagung molor ▪ Jasuke ▪ Es kucir kacang ijo ▪ Salad buah yakult ▪ [baca…]

. SEGERRR TENAN KI LUR, PECINTA PEDAS WAJIB NYOBO!!! . Panggone iki neng gon Sol

.
SEGERRR TENAN KI LUR, PECINTA PEDAS WAJIB NYOBO!!!
.
Panggone iki neng gon Sol

. SEGERRR TENAN KI LUR, PECINTA PEDAS WAJIB NYOBO!!!🔥🔥🔥 . Panggone iki neng gon Solo Paragon lur, baknen neng kene lagi enek Food Festival lho lur, jan akeh tenan stand panganane lur 😍 tapi sing marai aku tertarik yo gone @chuangki_akang_bandung iki 😍 neng kene dodolan semacam bakso pedes kekinian lur 🤤 wah yo iki [baca…]

Seng wingi durung kebagian dinggo ngicipi tahu susu seng lagi hitz iki ndang dic

Seng wingi durung kebagian dinggo ngicipi tahu susu seng lagi hitz iki ndang dic

Seng wingi durung kebagian dinggo ngicipi tahu susu seng lagi hitz iki ndang dicobo selak entek meneh mumpung diskon 40% only GRABFOOD kode promo “Grabwaejuara” gofood juga open 🌷 . 🏠 TAHU SUSU MAMITHA SOLO JAYENGAN . Pertama Ketemu Tahu susu ini dari @tasulumermamithasolo ini ada rasa yang unik karena Tahu ini tanpa di bumbui [baca…]