. BAR UDAN UDAN ENAKE GOLEK SING ANGET ANGET LUR!!! . Koyo aku ki mau bar golek

.
BAR UDAN UDAN ENAKE GOLEK SING ANGET ANGET LUR!!!
.
Koyo aku ki mau bar golek

. BAR UDAN UDAN ENAKE GOLEK SING ANGET ANGET LUR!!!🤤 . Koyo aku ki mau bar golek sijg anget anget neng gon Solo Paragon lur, baknen neng kene lagi enek Food Festival lho lur, jan akeh tenan stand panganane lur 😍 tapi sing marai aku tertarik yo gone @chuangki_akang_bandung iki 😍 neng kene dodolan semacam [baca…]

. SUMPAH IKI KENTANGE ORA KALENG KALENG TENAN LUR, WENAK POLLL . Koe kabeh kudu

.
SUMPAH IKI KENTANGE ORA KALENG KALENG TENAN LUR, WENAK POLLL 
.
Koe kabeh kudu

. SUMPAH IKI KENTANGE ORA KALENG KALENG TENAN LUR, WENAK POLLL 🤤 . Koe kabeh kudu banget nyobo cemilan siji iki lur, langsung gek ndang otw Solo Paragon Mall, gon foodfest golekono stand e @hugo.fries 😍 tak jamin bakal ketagihan 🤤 . Dadi neng kene ki dodolan cemilan kentang lur, tapi di kemas dengan tampilan [baca…]

– AWAN AWAN MENDUNG MANGAN BEBEK GORENG WENAK TENAN IKI – Awan awan enake golek

-
AWAN AWAN MENDUNG MANGAN BEBEK GORENG WENAK TENAN IKI 
-
Awan awan enake golek

– AWAN AWAN MENDUNG MANGAN BEBEK GORENG WENAK TENAN IKI 🤤 – Awan awan enake golek makan siang bebek sek wae lur 🤤 koyo aku ki mau bar golek neng nggone @bebekmerah.id lur 🤤 sing special neng kene ki dodolan berbagai masakan bebek lur, dan sing genah regane murah meriah 😍🤟 eitsss ojo salah, selain [baca…]

– SUMPAH LELENE WENAK TENAN IKI LUR, NDAGING!!! – Pokoke yen babakan masakan lel

-
SUMPAH LELENE WENAK TENAN IKI LUR, NDAGING!!!
-
Pokoke yen babakan masakan lel

– SUMPAH LELENE WENAK TENAN IKI LUR, NDAGING!!!🤤 – Pokoke yen babakan masakan lele tetep paling juara yo neng nggone @leva_spesial_lele 🤤 sing special neng kene ki warunge dodol berbagai macam masakan lele lur, enek lele kuah (mirip mangut lele) karo lele sambel bawang 🤤 eitsss, ora gur kui lur, kabeh lelene neng kene ki [baca…]