– SEGO SAMBELE MONCOR TENAN IKI LUR!!! – Tepate neng daerah Mayang Sukoharjo (Se

-
SEGO SAMBELE MONCOR TENAN IKI LUR!!!
-
Tepate neng daerah Mayang Sukoharjo (Se

– SEGO SAMBELE MONCOR TENAN IKI LUR!!!🤤 – Tepate neng daerah Mayang Sukoharjo (Selatan Tyfountex) aku wingi mampir mrene ki critane mergo ra sengojo lur, pas lewat kok enek tulisan ” SEGO SAMBEL MAYANG” waikii nemokne kuliner tersembunyi sing wajib di jajal 🤤 – Dadi neng kene ki special dodolan berbagai macam masakan mirip penyetan [baca…]

– PANGGON NONGKRONG KARO NGEJUS PALING COWZY NENG SOLO KI LUR, LAGI PROMO BELI 1

-
PANGGON NONGKRONG KARO NGEJUS PALING COWZY NENG SOLO KI LUR, LAGI PROMO BELI 1

– PANGGON NONGKRONG KARO NGEJUS PALING COWZY NENG SOLO KI LUR, LAGI PROMO BELI 1 GRATIS 1!!!🤤🤟 – Panggone neng daerah Purwosari ki lur, tepate neng nggone @larrythejuice lur 😍 dadi iki tempat minum jus anyar neng kota Solo lur, dan sing special neng kene ki buahe fresh kabeh, tur panggone cowzy tenan lur, cocok [baca…]

. NYEMIL PUDING ENAK TENAN KI LUR, MUMPUNG HAWANE PANAS . Wingi awan aku lewat

.
NYEMIL PUDING ENAK TENAN KI LUR, MUMPUNG HAWANE PANAS 
.
Wingi awan aku lewat

. NYEMIL PUDING ENAK TENAN KI LUR, MUMPUNG HAWANE PANAS 🤤 . Wingi awan aku lewat neng daerah pasar kliwon lur, ndelalah nglewati outlet e @silkymilky_solo 😍 dadi @silkymilky_solo iki dodolan macem macem pudding lur, enek sing cup cilik karo cup gedhe, neng kene yo dodol salad buah wuihhh pokoke cocok banget di santap siang [baca…]

“HOW DO YOU DO” SOBAT SOLO DAN SEKITARNYA…Menjelang tahun baru nih, yuk seru-

"HOW DO YOU DO" SOBAT SOLO DAN SEKITARNYA...Menjelang tahun baru nih, yuk seru-

🎉 “HOW DO YOU DO” SOBAT SOLO DAN SEKITARNYA…Menjelang tahun baru nih, yuk seru-seruan bareng 🎉 . Kamu Punya Usaha F&B? YUK SEGERA DAFTARKAN USAHA KULINER KAMU DI EVENT SPECIAL “HWDY FEST” – . Segera hubungi kami di nomor 👇 WhatsApp : 0812-2894-9992 . JUMLAH STAND TERBATAS YA! Jadi DON’T WORRY BE HWDY, langsung gas [baca…]

– WADAWWW SING PENGEN PENTOL GRATISAN AYO MERAPAT!!! – Ki lho lur, jajanan anyar

-
WADAWWW SING PENGEN PENTOL GRATISAN AYO MERAPAT!!!
-
Ki lho lur, jajanan anyar

– WADAWWW SING PENGEN PENTOL GRATISAN AYO MERAPAT!!!😍🤟 – Ki lho lur, jajanan anyar nenh daerah UMS, jenenge @pentol.mafia lur 🤤 sing special neng kene ki isian bakso pentole variatif dan komplit banget, enek sing isi cumi, jamur, telur puyuh, karo keju 🤤 pokoke lain daripada yang lain lur 🤤 dan sing genah nek babakan [baca…]

– MANGAN SEBLAK OLEH IPHONE GRATIS???!!!MANTUL TENAN IKI – Pokoke sing wegah rib

-
MANGAN SEBLAK OLEH IPHONE GRATIS???!!!MANTUL TENAN IKI
-
Pokoke sing wegah rib

– MANGAN SEBLAK OLEH IPHONE GRATIS???!!!MANTUL TENAN IKI😍🤟 – Pokoke sing wegah ribet dan pengen mangan seblak asli Bandung kapan wae dan isoh di gowo neng ndi wae, dinggo oleh oleh yo iso, utowo pengen dinggo bisnis?Langsung keponi @seblaknenggeulisss wae lur 😍 – Nah cocok ki mumpung lagi enek give away IPHONE 11 LUR DAN [baca…]