– GIVE AWAY TIME LUR!!!! – Wah yo iki wayahe bagi bagi give away lur, iki aku en

-
GIVE AWAY TIME LUR!!!!
-
Wah yo iki wayahe bagi bagi give away lur, iki aku en

– GIVE AWAY TIME LUR!!!!😍 – Wah yo iki wayahe bagi bagi give away lur, iki aku enek give away 2 buah Rolltart dinggo 2 orang pemenang, dan cara ngentukkene gampang banget lho lur, cukup : – 1. Jawab di kolom komentar, harapan kalian untuk ulang tahun Dika Bakery ke 22 tahun ini 2. Jangan [baca…]

– SAVE SAVE, TEMPAT NONGKRONG ANYAR, BUY 1 GET 1 KI LUR!!! – Panggone neng daera

-
SAVE SAVE, TEMPAT NONGKRONG ANYAR, BUY 1 GET 1 KI LUR!!!
-
Panggone neng daera

– SAVE SAVE, TEMPAT NONGKRONG ANYAR, BUY 1 GET 1 KI LUR!!!😍🤟 – Panggone neng daerah Purwosari ki lur, tepate neng nggone @larrythejuice lur 😍 dadi iki tempat minum jus anyar neng kota Solo lur, dan sing special neng kene ki buahe fresh kabeh, tur panggone cowzy tenan lur, cocok dinggo nongkrong, soale iki nek [baca…]

– SOTO KULITE WAKEH TENANN!!! – Sopo hayo sing durung tau ngicipi kenikmatan ngg

-
SOTO KULITE WAKEH TENANN!!!
-
Sopo hayo sing durung tau ngicipi kenikmatan ngg

– SOTO KULITE WAKEH TENANN!!!🔥 – Sopo hayo sing durung tau ngicipi kenikmatan nggone sotone Cak No ngarep RRI?aku yakin hampir kabeh mesti wes tau, soale ratau sepi je warunge, larise polll 😍 – Sing marai laris neng kene ki selain sotone seger, regane murah meriah, koe neng kene yo iso request tambahan topping enek [baca…]