– SEGO SAMBEL LELE PALING MURAH SAK ASIA TENGGARA!!! – Hapie lur, sego sambel le

-
SEGO SAMBEL LELE PALING MURAH SAK ASIA TENGGARA!!!
-
Hapie lur, sego sambel le

– SEGO SAMBEL LELE PALING MURAH SAK ASIA TENGGARA!!!😍🤟 – Hapie lur, sego sambel lele semono ambane gur 11K tok gek wes sak Es Teh e sisan meneh 😍 dompetku langsung bergetar to yo, opo neh panggon warunge neng cedak omahku sisan 😍 yo iki cocok karo hawane!!!🤟 – Ki panggone neng nggone Kedai Tiga [baca…]

– WADAWWW MANTUL TENAN IKI JAJANANE!!! – Yo iki salah siji jajanan anyar sing wa

-
WADAWWW MANTUL TENAN IKI JAJANANE!!!
-
Yo iki salah siji jajanan anyar sing wa

– WADAWWW MANTUL TENAN IKI JAJANANE!!!🤤 – Yo iki salah siji jajanan anyar sing wajib di jajal nek neng Food Festival lur, tepate neng nggone @baksomercon_endogjugil lur 😍 dadi ki mau aku ra sengojo nonton jajanan siji iki, soale jarang tenan enek sing dodol bakso mercon karo endok jugil koyo jajanan SD neng njero MALL [baca…]

– PROMONE AMBYAR TENAN KI LUR!! – Rasah semelang blanjane entek lur, tenang wae

-
PROMONE AMBYAR TENAN KI LUR!!
-
Rasah semelang blanjane entek lur,  tenang wae

– PROMONE AMBYAR TENAN KI LUR!!😍🤟 – Rasah semelang blanjane entek lur, tenang wae, ki aku enek referensi dinggo koe sing pengen jajan ENAK tapi MURAH!!😍🤟 koyo aku iki wingi bar mampir neng nggon @killingmie 😁 sing marai aku tertarik mrene ki mergo ra sengojo ngulati enek tulisan PROMO AMBYAR DISKON 40% 😍 – Ra [baca…]

– WAIKI TANGGAL ENOM ENEK PROMO BUY 1 GET 1 LANGSUNG GASSS – Panggone neng ngg

-
WAIKI TANGGAL ENOM ENEK PROMO BUY 1 GET 1  LANGSUNG GASSS 
-
Panggone neng ngg

– WAIKI TANGGAL ENOM ENEK PROMO BUY 1 GET 1 😍 LANGSUNG GASSS 🏃🏃 – Panggone neng nggone @sugar.uns lur, dadi neng kene ki dodolan berbagai macam susu full cream, dengan varian rasa menarik, enek Taro, Milktea, Vanilla, Chocolatte, karo Cafelatte 😍 oiyo kabeh varian minumane neng kene ki nganggo Brown Sugar kabeh lur, dadi [baca…]

– WES DOH NDUE REFERENSI DINGGO MAKAN SIANG MENGKO AWAN DURUNG LUR?? – Nyoh tak

-
WES DOH NDUE REFERENSI DINGGO MAKAN SIANG MENGKO AWAN DURUNG LUR??
-
Nyoh tak

– WES DOH NDUE REFERENSI DINGGO MAKAN SIANG MENGKO AWAN DURUNG LUR??😁 – Nyoh tak kei referensi panggon jujukan nggo MAKSIBAR!!!😁 Pokoke yen tanggal enom ngene ki wayahe nanjakne blanjan sek neng nggone @dapur_omahku lur, dadi neng kene ki special dodolan berbagai macam olahan cumi lur, komplit banget dan jan marai kemecer kabeh menu cumine [baca…]